Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Plent
Plent står bag et anerkendt sortiment af rent og effektivt marine collagen til den indre og ydre skønhed. Med Plent får du ærlige produkter i høj kvalitet, der afhjælper naturlige alderstegn som rynker og linjer samt bidrager til normal, stram hud.

Læs mere om Plent | Hvorfor vælge Plent?

Hvem er Plent?

Plent er udviklet af ernæringseksperter, hvilket sikrer høj kvalitet på tværs af hele sortimentet. Deres marinekollagen er yderst populært grundet den gode effekt og smag, samtidig med at renheden og den lave molekylvægt også udgør en vigtig faktor. Plents produkter har en molekylvægt på 2.000 Da, og kollagenet er hydrolyseret, hvilket gør det letfordøjeligt og letoptageligt. Pulveret er letopløseligt og kan blandes i netop den væske, du foretrækker - smagen er naturlig og fås i forskellige varianter, så du kan vælge din favoritaroma.

Hvorfor vælge Plent?

Plents produkter er klinisk dokumenterede og kan afhjælpe tidlige alderstegn i form af rynker, fine linjer og løs hud. Ydermere kan den rene marinekollagen hjælpe til øget elasticitet i huden samt forbedre hudens normale hydrering. Produkterne er laboratorietestede og 100% fri for tungmetaller. Produkterne har et supplerende indhold af økologisk Acerola, som også kendes som C-vitamin. Indholdet af C-vitamin hjælper den naturlige kollagenproduktion og er derfor det ideelle supplement for høj effektivitet.

Værd at vide om Plent
  • Effektivt kollagenpulver til forskellige behov
  • Reducerer rynker og fine linjer
  • Hjælper til strammere hud med øget elasticitet
  • Bidrager til hudens normale hydrering
  • Produkterne er suppleret af økologisk Acerola (C-vitamin)
  • Hydrolyseret kollagen for bedre optagelighed
  • Fri for tungmetaller
  • Lækre og 100% naturlige smagsvarianter

Bestselleren fra Plent

Plent Marine Collagen Unflavored er den absolutte bestseller fra Plent. Dette produkt indeholder smagsløst kollagenpulver i høj kvalitet. Det at det er smagløst, gør det lettere at opblande præcist som du ønsker det. Produktet kan blandes i alt fra vand til grød, yoghurt og meget mere. Med Plent Marine Collagen Unflavored får du 300 g rent kollagen, der hjælper til normal hud samt afhjælper naturlige alderstegn. Læs mere om Plent Marine Collagen Unflavored >>

Køb Plent hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost er vi vilde med favoritterne fra Plent; derfor finder du et bredt udvalg til de skarpeste priser. Bestil dit nye produkt fra Plent i dag og start på dit kollagentilskud allerede i morgen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os