Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Herbatint
Herbatint laver unikke produkter til hårpleje, som er fri for skadelige kemikalier. De anvender i stedet naturlige plante ekstrakter til at hæve pH værdien i håret, og sørge for at farven binder til håret. Så hvis du gerne vil passe ekstra godt på dit hår når du farver det, skal du prøver produkterne fra Herbatint.

Læs mere om Herbatint og deres produkter her >>

Herbatint

Herbatint specialisere sig i at fremstille luksuriøse hårfarver som ikke indeholder ammonia, men i stedet er lavet på et plantebaseret ekstrakt, som ikke er skadeligt for håret som ammonia. Hårpleje industrien er blevet domineret af store brands, som anvender skadelige kemikalier i deres produkter. Det vil Herbatint sætte en stoppe for, så derfor har de fjernet alle skadelige kemikalier, så deres produkter ikke skader dit hår.

Hårfarvning

Hårfarvning fungere på den måde, at man først åben det yderste lag i håret, ved at hæve pH værdien i håret. Det traditionelle hårfarvnings produkter gør dette ikke skadelige stoffer som ammonia. Det er et meget kraftigt stof, som samtidigt fjerner fugt og essentielle proteiner fra håret, hvilket betyder at det på længere sigt skader håret.

Det er her Herbatint skiller sig ud fra de klassiske hårfarver. De istedet et urte ekstrakt ved navn Cinchona, som kun hæver pH værdien i håret en lille smule. Lige akkurat nok til at farven kan trænge ind i håret, og så håret nemmere kan komme sig efter farvning.

Samtidigt har de til føjet ekstrakt fra Aloe Vera, valnødder og rabarber, som giver masser af fugt til håret under farvning. Det er med til at sørge for at de hår ikke tager skade under farvningen, og sørger for at de kommer sig hurtigt.

Hud test
Det er altid vigtig at lave en test på en hud, inden man anvender en nyt produkt. Selvom Herbatint nøje har udvalgt ingredienserne i deres produkt, så kan du stadig opleve en allergisk reaktion overfor nogle af ingredienserne. Vi har derfor lavet denne guide til dig, så du kan sikre dig at du ikke er allergisk overfor nogle af ingredienserne.

1. Tilføj en lille smule af farven til huden. Eksempelvis inde i albuehulen eller bag øret.
2. Lad det tørre ind.
3. Dæk til med et plaster.
4. Lad det sidde i 48 timer.
5. Skulle du opleve nogle irritaioner, skal du øjeblikkeligt stoppe brugen af produktet.
6. Oplever du ingen irritationer, kan du påbegynde din hårfarvning.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os