Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Mont Blanc
Mont Blanc er et unik brand, der startede med at lave skriveredskaber, ure og andet tilbehør og accessories af højeste kvalitet, og som i dag inkluderer deres sortiment af kvalitetsprodukter skønne dufte, som det perfekte tilbehør. Hver Mont Blanc duft har sin egen personlighed. Find den duft der matcher din personlighed.

Læs mere om Mont Blanc lige her >>

Hvem er Mont Blanc?

Mont Blanc er et brand der i 1906 startede med at lave livsstilsprodukter, der ledsager dig gennem livet. Mont Blanc er kendt for deres skriveredskaber, smukke tilbehør i kvalitetslæder og ure med detaljerede urværker. Håndværket er førsteprioritet for Mont Blanc, hvor de faglige mester i deres håndværk lægger hjerte og sjæl i deres værk. Mærket blev startet med en international baggrund af 3 grundlægger, der hver især var pioner indenfor hver deres felt af ekspertise. Wilhelm Dziambor, Christian Lausen and Claus Johannes Voss blev de 3 mænd der bar mærket til international anerkendelse og status som et luksusmærke.

Luksus og høj kvalitet

Gennem 100 år har Mont Blanc givet dig muligheden for at udtrykke dig på papir med skriveredskaber, samt gennem din stil med accessories. Men nu kan du også udtrykke din personlighed gennem din parfume. Dufte har sit eget usagte sprog, der kan vække følelser og skabe en stemning, og nu kan du udtrykke dig selv med Mont Blanc Fragrances. Mærk passionen, håndværket og kvaliteten i alle varer fra Mont Blanc, som ønsker at skaber produkter, der er mere end blot redskaber. Mont Blanc er luksus accessories, der ledsager dig gennem dit liv med alt fra skriveredskaber, lædervare, ure, smarttech, smykker og ikke mindst dufte. I 2001 lancerede Mont Blanc deres første duft til kvinder, kaldet Presence. Denne duft blev første skud på stammen af en række af skønne dufte og i 2005 blev den første herreduft lanceret med navnet Starwalker. I dag er Mont Blanc parfumer en unik måde at udtrykke dig selv og din personlighed.

Mont Blanc Parfumer

Tag dine sanser med de skønne dufte fra Mont Blanc, der fortryller dig med særligt udvalgte aromaer fra naturen, der sætter en stemning og vækker følelser. Nyd de skønne dufte til både mænd og kvinder, der fængsler dig med sin betagende duft, der fylder luften med værdierne og passionen af Mont Blanc.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os