Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Allergica
Leder du efter Homøopatiske lægemidler? Så er du havnet det rette sted. Allergica producerer homøopatiske lægemidler fremstillet på planter og mineraler.

Læs mere om Allergica her >>

Hvad er Allergica?

Allergica er den første af sin slags i Danmark. De producere homøopatiske lægemidler, som er produceret uden anvendelse af kemi og som virker dybt og mildt.

Deres ide bygger på grundlaget af at fremstille medicin med mennesket i centrum. Det betyder at de fokuserer på de processer, som er ekstra følsommer for kroppen, bliver fremstillet i hånden og ikke af maskiner.

Allergica ønsker at hjælpe mennesker og dyr til at opnå et bedre velbefindende. De ønsker at udvikle, fremstille og forhandle homøopatiske lægemidler, som er i harmoni med mennesket og naturen.

Homøopati: Hvad er det?

Homøopati er en alternativ behandlingsform, som i sin tid blev anvendt af den græske læge Hippokrates. Homøopati er et naturlægemiddel, og det bliver udvundet via planter og mineraler.

Homøopatiske produkter fortyndes og på denne måde potenseret, så de er sikre at anvende. Produkterne bliver typisk anvendt til at behandle psykiske og fysiske sympotomer.

Allergica uden gluten

Produkterne fra Allergica er produceret på en sprit (ethanol) som bliver fremstillet af en italiensk hvede. Under destilleringen bliver alle former for proteiner og peptider fjernet.

Derfor er ethanolen også anvendelig i glutenfri produkter, og Allergica har efter deres egen faglige vurdering accepteret brugen af ethanolen i deres produkter.

Allergica for vegetarer

Størstedelen af sortimentet fra Allergica er fremstillet på planter og mineraler, der finder dog produkter i sortimentet som er fremstillet med ingredienser fra eksempelvis honningbier.

Det anbefales derfor at hvis man er veganer eller vegetar, at man selv undersøger produkterne inden anvendelse.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os