Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Optimum Nutrition

Historien bag Optimum Nutrition

Optimum Nutrition, en amerikansk virksomhed etableret i 1986, har specialiseret sig i produktionen af kosttilskud gennem årtier. Med et solidt fundament af erfaring og en vision om at levere markedets førende kvalitet af kosttilskud, har virksomheden opnået international omtale som et anerkendt brand. Deres vedholdende engagement i at skabe produkter af allerhøjeste kvalitet har været afgørende for deres position som markedsleder, og de er det foretrukne valg for en bred vifte af træningsentusiaster verden over.

Opnå dine mål

Uanset om du er en eliteatlet, dedikeret til din hobby eller blot nyder at træne lejlighedsvis, er Optimum Nutrition det ideelle brand for dig. Med et bredt udvalg af produkter, der imødekommer forskellige behov og præferencer, er Optimum Nutrition din pålidelige partner på træningsrejsen. Sørg for at give din krop det optimale brændstof før træning med Optimum Nutrition. Deres produkter forsyner dig med de nødvendige ressourcer for at nå dine mål og udfordre dine grænser. Opdag, hvordan Optimum Nutrition kan være den træningsmakker, der vil hjælpe dig til at løfte dit træningsniveau til nye højder.

Favoritter fra Optimum Nutrition

Creatine Powder Unflavored
Det smagsneutrale keratinpulver Optimum Nutrition indeholder hele 5 gram rent kreatin pr. dosis og er velegnet som et sports- og træningstilskud, der giver energi til dine muskler.

Whey Gold Standard 100% Double Rich Chocolate
Dette er et proteinpulver med smag af chokolade, som med sit indhold af valleprotein reparerer og genopbygger muskelfibre. Derudover har proteinpulveret et lavt indhold af fedt og kulhydrater.

 Gold Standard 100% Plant Chocolate
Gold Standard 100% Plant Chocolate fra Optimum Nutrition er et plantebaseret proteinpulver, der er Vegan Society godkendt og certificeret af Informed Choice. Det veganske proteinpulver er udviklet til at understøtte muskelvækst samt reparation og er sammensat af en afbalanceret blanding af proteiner fra ærter og brune ris.

Optimum Nutrition hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost tilbyder vi et bredt udvalg af produkter fra Optimum Nutrition, som er udviklet til at støtte op om en sund livsstil og give dig de bedste forudsætninger for at opretholde en aktiv hverdag. Her kan du finde Optimum Nutritions produkter til favorable priser med gratis fragt og dag-til-dag levering. Find dine favoritprodukter fra Optimum Nutrition hos os og kickstart din rejse mod en sundere livsstil i dag.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os