Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Avene
Avène producere en lang række produkter til personlig pleje. De har igennem mange år leveret nogle af de bedste produkter på markedet, og derfor vil vi klart anbefale at prøve Avènes produkter, da de er i en klasse for sig.

Læs mere om Avène og deres produkter her >>

Hvem er Avène?

Avène er en fransk virksomhed, som har utroligt meget erfaring med hudpleje. Næsten alle deres produkter er udviklet med thermalkildevand, som skulle have helt unikke egenskaber for huden. Samtidigt så har de deres eget hydroterapicenter, som hvert år behandler omkring 2.800 patienter med diverse hudlidelser.

Deres produkter er derfor gennemtestet, og de har selv bevidst at de fungere på deres klienter. Deres center behandler blandt andet patienter med hudlidelser som sensitiv, intolerant, atopisk hud, samt psoriasis.

Ideen bag Avène blev skabt helt tilbage i 1736, hvor en hest som led af voldsomt udslæt, blev sluppet løs i "Orb River", som indeholder Avène Thermalkildevand. Hesten slap af med sit udslæt, og det var her vandet første gang blev fundet.

Hvad er thermalkildevand?

Thermalkildevand er naturligt mineraliseret kildevand, som har været under en lang rejse. Det har under sin rejse optaget forskellige mineraler og en specielt gavnlig mikroflora.

Indhold
- Mineralindhold 206 ml/l
- Calcium/magnesiumbikarbonatprofil (ratio Ca/Mg = 2)
- Rigt på silicia: 10,6 mg/l
- Rigt på sporstoffer
- Neutral pH værdi: 7,5

Kvaliteten af det termalskekildevand er opstået helt naturligt, og det undergår ingen fysisk eller kemisk forarbejdning, hvilket gør kvaliteten konstant.

Avène Bestseller

Avène producere som sagt en lang række produkter, som har forskellige funktioner. En af deres bedst sælgende produkter er deres "Avene Thermal Water", som er en spray flask med deres Termalkildevand som indhold.

Formål for Avène Thermalkildevand

Det unikke thermalkildevand har nogle helt specielle funktioner, og kan derfor anvendes mod nogle specifikke problemer. Det er specielt avnendeligt på sensitiv, hypersensitiv, allergisk og irriteret hud.

Anvendelse
- Ved ansigtsrødme
- Ved hudirritation
- Ved solskoldning
- Ved rød babynumse
- Efter barbering
- Efter hårfjerning
- Efter afrensning af huden

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os