Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Functional Future

Functional Future er et unikt dansk helsebrand, der står bag et naturligt sortiment af økologiske, biodynamiske og bæredygtige kosttilskud. Med Functional Future får du et troværdigt produkt, der er baseret på naturens bedste og reneste ingredienser.

Økologiske kosttilskud til alle

Før i tiden var Functional Future kendt under navnet Økolyst. Det danske økounivers blev stiftet i 2017 af to kammerater, der havde en fælles vision om at gøre fødevarebranchen mere gennemsigtig. Derfor startede de Functional Future, som i dag er et økologisk, biodynamisk og bæredygtigt helsebrand, der står bag flere anerkendte kosttilskud.

Unik god kvalitet siden 2017

Med mere end 7 års erfaring inden for produktion og kvalitetssikring af lægemidler, har Functional Future de bedste forudsætninger for, at udvikle kosttilskud i unik god kvalitet. Deres produkter er baseret på naturens bedste og reneste ingredienser, hvilket sikrer den gode effekt og optagelighed. I deres sortiment finder du kosttilskud med kollagen, kalk og andre vigtige mineraler.

Økologisk kollagen i den reneste form

Functional Future står bag kosttilskud med kollagen, der både kommer i pulver- og pilleform. Fælles for deres kollagentilskud er, at de er økologiske. Ydermere er deres Kollagen non-GMO og GMP-testet for fravær af tungmetaller, og de indeholder ingen kendte allergener. Deres kollagen har et naturligt indhold af hyaluronsyre og du finder både multi kollagen type 1, 2 og 3 i deres kosttilskud.

Functional Future Bone Broth Kollagen Powder Ø (250 g) er en bestseller indenfor kollagen. Dette kosttilskud kommer i smagsneutralt pulverform, der let kan blandes i adskillige drikkevarer. Læs mere, lige her >>

Functional Future Bone Broth Kollagen (300 kaps) er ligeledes en kollagenbestseller. Dette kosttilskud kommer i kapselform. Kapslerne er synkevenlige. Læs mere, lige her >>

Kalk i den reneste form

Functional Future står også bag et eksemplarisk kosttilskud med kalk. Dette kosttilskud hedder Functional Future Calcium Matrix (240 kaps) og indeholder organisk calcium, protein samt essentielle aminosyrer. CKM er unikt, da det indeholder alle de nødvendige organiske makro- og spormineraler, der er afgørende for opbygningen af stærke og holdbare knogler. Sammenlignet med konventionelle calciumtilskud er CKM let optageligt i kroppen, da calcium er bundet til fosfor i stedet for karbonat. Dette sikrer en effektiv nedbrydning og optagelse i fordøjelsessystemet. Læs mere, lige her >>

Køb Functional Future hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost finder du favoritterne fra danske Functional Future. Køb dem til den bedste pris i dag og modtag dit økologiske kosttilskud allerede i morgen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os