Byt frem til 01/02/2022
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Cyber Monday: Spar op til 50% - Se mere her >>

Divaderme

Divaderme laver naturlige og organiske produkter til hudpleje og som makeup. De anvender en helt unik samling af organiske ingredienser, som har et helt specielt formål og forhold til din huds tilstand. Samtidigt undgår de alle de kunstige stoffer som findes i almindeligt makeup og hudplejeprodukter.

Læs mere om Divaderme og deres produkter her >>

Divaderme

Divaderme har i mere end 30 år været kendt for deres luksuriøse 2-i-1 skøndhedsprodukter, hvilket skyldes deres unikke formulering. Grundlægger som er selvudråbt makeup fanatiker, fik nok at de traditionelle kemiske makeup produkter, og valgte derfor at sætte en stopper for de, ved at producere sine egne naturlige makeup produkter.

Takket være deres unikke familiesammensætning af visionærer, opfinder, naturlige kemikere og professionelle kunstnere sammensat med naturens rene og gavnlige ingredienser, skabte de en helt unik formulering. Den dag i dag er hele sortimentet fra Divaderme produceret med 100% naturlige ingredienser, uden noget indhold af kunstige eller kemiske ingredienser.

I over tre årtier har Divaderme glædet dem som ønsker at anvende naturlig hudpleje og makeup. Divaderme anvendes cellulosefibre for at sirke længde og mængde af dine vipper og bryn på en naturlig måde.

Naturlig makeup og hudpleje

I modsætning til mange traditionelle kosmetiske produkter, indeholder produkterne fra Divaderme plantebaserede ekstrakter, som hjælper med at lindre irritioner og reparere huden. Det italienske terrahavs mineralske lerarter Romarinus Officinalis Extract og Boswellia Serrata er nogle af de unikke ingredienser, som gør Divadermes produkter til noget helt specielt, hvis du vil have naturlig pleje til huden.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader