Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Cannabi
Cannabi er selvforkælelse i en række af hudplejeprodukter til alle hudplejer, der forkæler din hud med de plejende egenskaber fra hampefrøsolie. Forkæl din hud uanset om du har tendens til tør, sensitiv eller fedtet hud med Cannabi Nordic's nærende produkter, der er perfekt til pleje af huden fra top til tå. Læs mere om Cannabi lige her >>

Forkæl huden med Cannabi?

Cannabi er et dansk brandd, der har formuleret en række af hudplejeprodukter til din dagligdag, som er sand kærlighed til din hud. Forkæl din hud med 100% vegansk, dansk udviklet og produceret cremer, shampooer, micellarwater og mange andre skønne produkter, der er formuleret med dansk hampefrøolie. Hampefrøolie er en særlig olie, der er udvundet af hampplanten, som er en særlig bæredygtigt plante, der let kan anvendes til alt fra hudpleje til fødevare, tekstiler eller byggematerialer. Denne olie er udvundet af industrihamp, hvilket gør at det unikke indhold af det euforiserende stof THC overholder den lovbestemte grænse i de fleste lande på 0,2 procent.

Pleje med hamp

Hampefrøolie er en lækker olie, der er perfekt til alle hudtyper. Forkæl din hud med hamp uanset din hudtype takket være den unikke tør olie, der har flere fantastiske egenskaber. Hampefrøolie er en lækker olie, der hurtigt trænger ind i din hud, hvor den plejer din hud med sin antiinflammatoriske effekt, der plejer rød og irriteret hud uden at tilstoppe dine porer. Nyd følelsen af plejet fugtet og frisk hud med hampefrøolie. Den unikke olie fra hampefrø er også særdeles god til sensitiv og tør hud. Til din sarte og tørre hud trænger den plejende olie let ind i huden med essentielle fedtsyrer i form af omega 3, 6 og 9 og vitamin B, C og E, der bidrager med intens fugt, pleje og beskyttelse, der holder din hud smuk, frisk og sund, uden at din hud føles irriteret, tilstoppet eller fedtet. Forkæl din hud uanset din hudtype med plejende olie fra hamp.

Nærende pleje til alle

Med Cannabi's plejende produkter kan du let nyde den gavnlige virkning af hampefrøolien i din hverdag. Forkæl din hud med alt fra en plejende micellar water, vask dine hænder med en nærende håndsæbe eller rens og plej dit hår og hovedbund med en skøn shampoo, alle med hampefrøolie.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os