Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Innovative KAL Quality
Innovative KAL Quality har fremstillet kvalitets kosttilskud til både kvinder, mænd og børn siden 1932. Virksomheden tilbyder et stort udvalg af forskellige kosttilskud, og derfor kosttilskud til enhver.

Læs meget mere om Innovative KAL Quality her >>

Hvad er Innovative KAL Quality?

Innovative KAL Quality er stiftet i Amerika tilbage i 1932, og er i dag en verdenskendt producent af kvalitets kosttilskud. Navnet Innovative KAL Quality stammer fra virksomhedens første produkt calcium. Siden da er virksomhedens sortiment blevet meget større, og udgør i dag både enkelte og kombinations kosttilskud.

Innovative KAL Quality blev i 1940’erne en af de første producenterne på markedet, der producerede kombinations kosttilskud med flere vitaminer og mineraler i et produkt. Virksomhedens havde udviklet Multi-Four, der indeholdte en kombination af forskellige vitaminer og mineraler, der medvirkede til et forbedret velbefindende.

Innovative KAL Quality produkter

Alle produkter fra Innovative KAL Quality er fremstillet af høj kvalitet, og alle produkter har et ”Clear Quality” logo på etiketten. Der betyder at produkterne er fremstillet i GMP-standarder, som omfatter de bedste råvarer. Derudover indeholder produkterne ingen gluten eller laktose, og er fri for kunstige tilsætningsstoffer.

Innovative KAL Quality har et stort sortiment med kosttilskud til enhver formål. Vi har nedenfor gjort det lidt lettere for dig, at finde det kosttilskud som du mangler blandt de mange forskellige varianter af Innovative KAL Quality.

Innovative KAL Quality børn

Virksomheden har udviklet KAL Dinosaurs, som er kosttilskud til børn. Disse er med til at sikre dit barns sundhed. Det er tyggetabeletter med smag af frugt, som er udformet ligesom dinosaurusser.

Innovative KAL Quality 40+ kvinder

Derudover har Innovative KAL Quality fremstillet kosttilskud, som passer til kvinder over 40 år. "Bone defense" inderholder vitaminer og mineraler, der er med til at imødekomme problemer i forbindelse med overgangsalderen. Heriblandt hedeture og knogleskørhed.

Innovative KAL Quality til hår og øjne

I virksomhedens sortiment af kosttilskud findes også "Eye formula" og "Hair force". Disse bidrager til opretholdelse af et normalt syn og medvirker til et normalt og sundt hår.

Innovative KAL Quality til knogler og hud

Innovative KAL Quality tilbyder kosttilskud med zink og D-vitamin, som bidrager til vedligeholdelse af sunde knogler. D-vitamin hjælper med at optage calcium, der vigtig i forbindelse med opbygning af gode knogler. Derudover medvirker dette til normalt og sundt hud og negle.

Innovative KAL Quality til nervesystemet

Kosttilskud med jod og B12-vitamin bidrager begge til at opretholde dit nervesystem.

Foruden ovenstående tilbyder Innovative KAL Quality kosttilskud til immunforsvaret, skjoldbruskirtelfunktionen, dannelse af røde blodlegemer m.m. I Innovative KAL Qualitys sortiment finder ud også kosttilskud med omega fedtsyrer, lysin og mange andre. Se vores store udvalg af Innovative KAL Quality ovenfor.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os