Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Zinobel
Organic Boost Serien fra Zinobel er en helt unik anti-aging serie af produkter, der er udviklet med veganske og økologiske ingredienser, så du kan få de bedste naturlige produkter af meget høj kvalitet.

Læs mere her >>

Zinobel Hudpleje

Zinobel er en dansk virksomhed, der producerer miljøvenlige og effektive hudplejeprodukter. Deres produkter indeholder udelukkende certificerede og dokumenterede råvarer, der sikre dig produkter af den bedste kvalitet.

De har stort fokus på udvikling af deres produkter, og derfor bruger de meget tid på at holde deres produktionsudstyr up to date.

Samtidigt er de meget bevidste om hvilke råvarer, de putter i deres produkter, så kvaliteten altid er i top.

De sikre dermed at de altid overholder miljømæssige forhold i forhold til deres produktion, og at de følge med den teknologiske udvikling, så du altid får de bedste produkter.

Zinobel Serum

Organic Boost Serum fra Zinobel blev i 2012 nomineret ved Danish Beauty Awards, som årets produkt. Det er en fugtgivende og boostende anti-aging serum, der kan anvendes på alle hudtyper.

Den består af en unik koncentration af reperarende næringsstoffer i form af hyaluronsyre, beta-glucan, vindruekerneekstrakt, c vitamin og økologisk aloe vera.

Den kan anvendes for at opnå en anti-aging effekt, ved uren hud, ved solskoldning eller ved insektstik. Den er utroligt drøj i brug, og har en blødgørende og lindrende effekt på huden.

Zinobel Dagcreme

Organic Boost Dagcreme fra Zinobel er en koncentreret dagcreme, der kan anvendes af både mænd og kvinder. Den er baseret på veganske og økologiske ingredienser, så du er sikret den højeste kvalitet.

Den har samtidigt en anti-agning effekt, og har til formål at beskytte, fugte, pleje og genopbygge huden.

Der er i cremen anvendt fugtbindende ingredienser som hyaluronsyre, beta-glucan, vindruekerneekstrakt, økologiske olier og masser af antioxidanter.

Zinobel Organic Boost

Serien Organic Boost fra Zinobel er udviklet med et helt specielt formål. Den skal adskille sig fra almindelige hudpleje produkter og i stedet anvende den nyeste knowhow inden for anti-aging teknologi.

Produkterne er udviklet med plantebaserede økologiske ingredienser, så kvaliteten er helt i top. Igennem deres unikke kombination af ingredienser opnåes en unik synergieffekt, der giver produkternes deres virkning.

Formålet for produkterne er at genneopbygge kollagen i huden, ved at give huden næring og de nødvendige byggesten, for at den selv kan reperare den ødelagte hud.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os