: Dag-til-dag levering | Vi sender alle dage
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering

Strath

Bio-Strath producerer en række produkter, der er specielt udviklet for at bidrage til at styrke kroppens immunforsvar. Bio-Strath er et naturligt kosttilskud, som indeholder 61 forskellige vitalstoffer samt unikke ingredienser fra gærsvampe.

Læs meget mere om Bio Strath her >>

Hvad er Bio-Strath?

Bio-Strath er udviklet med et helt specifikt formål, nemlig at styrke kroppens immunforsvar, så den nemmere kan komme igennem influenzasæsonen uden at blive ramt. Det er specielt sygdom som forkølelse og snue, der er et stort problem specielt i vinterhalvåret.

Bio-Strath er fremstillet af gærsvæmpe, urter og 61 forskellige vitalstoffer. Det giver kosttilskuddet sine unikke egenskaber, og gør det til et yderst næringsrigt kosttilskud.

Hvordan virker det?

Bio-Strath består af gærsvampen Saccharomyces Cerevisiae og en blanding af 50 forskellige urter. Gærsvampen indeholder aktive stoffer, som bidrager til det naturlige mikroflora i kroppen.

Et sundt mikroflora består af stærke slimhinder og en stærk barriere mellem tarmvæggen og blodbanerne, samt et stærkt immunforsvar. De udvalgte urter som er anvendt i Bio-Strath, er specialt udvalgt for at optimere optagelsen og virkningen af gæren.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader