Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Longo Vital
Longo Vital producere unikke kosttilskud sammensat af 6 udvalgte urter kombineret med en række vitaminer og mineraler, som bidrager til immunsystemets normale funktion og mindsker træthed og udmattelse.

Læs mere om Longo Vital her >>

Longo Vital

Longo Vitat har igennem en længere årrække produceret unikke kosttilskud bestående af en kombination af urter og vitaminer.

Professor Flemming Nørgaard stod bag ideen og forskningen bag Longo Vital, og det er han opdagelser, der ligger til grund for den unikke sammensætning at urter og vitaminer.

Kosttilskuddet Longo Vital er deres mest ikoniske kosttilskud og er sammensat af seks specifikt udvalgt urter, som er kombineret med forskellige vitaminer.

Formålet med kosttilskuddet var at skabe et unikt produkt, som bidrager til at vedligeholde immunsystemet og samtidigt mindske tæthed.

Det var deres første produkt, som kom på markedet og siden da har Longo Vital udviklet en lang række forskellige produkter, som hver isæt er udviklet med deres helt eget formål.

Urter og Vitaminer

Hos Longo Vital har de stort fokus på at udvikle kosttilskud, som bygger på en unik kombination af forskellige vitaminer, mineraler, urte og ingredienser fra planter.

Deres fokus har udmyntet sig i to unikke serier af produkter som går under navnene Longo Vital Serien og Longo Range Serien.

Longo Vital Serien:
Denne serie af produkter fokuserer på at kombinere 6 udvalgte urter kombineret med vitaminer, for at skabe unikke produkter, som bidrager til at sikre et komplet tilskud af næringstoffer.

Longo Range Serien:
Denne serie fokuserer mere specifikt på at dække en særligt behov. Fokusset ligger derfor på at udvikle kosttilskud med specifikke egenskaber fra enkelte vitaminer, mineraler og planteingredienser.

6 udvalgte urter

Longo Vital Serien bygger på 6 seks udvalgte urter, som er specifikt udvalgt på grund af deres naturlige indhold af næringsstoffer.

Pebermynteblad
Det er Mentha x piperita L. som er en krydsning af to pebermyntearter, der anvendes i Longo Vital. Bladene tørres og pulveriseres før anvendelse.

Perbemyntebalde indeholder flavonoider, labiatgarvestoffer og æterisk olie.

Paprika
Arten som anvendes i Longo Vital er Capsicum annuum L., som tilhører natskuggefamilien. Det er den modne form af peberfrugten, som tørres og pulveriseres før anvendelse.

Paprika indeholder fed olie, Vitamin C, flavonoider og carotener.

Røllikeblomst
Røllike (Achillea millefolium L.), er den ar som anvendes i Longo Vital. Den tørres og pulveriseres inden anvendelse.

Røllike er mest kendt som en ukrudtsplante på den nordlige halvkugle, men indeholder flavonoider og æterisk olie.

Græskarkerner
Pulveriserede græskarkerner (Curcurbita Pepo L.) er dem som anvendes i Longo Vital. Græskarkerne indeholder proteiner, steroler, Vitamin E, fed olie og selen.

Rosmarinblad
Rosmarinus officinalis L. hedder den art af den sydeuropæiske krydderurt Rosmarin, som anvendes i Longo Vital.

Det er bladende som anvendes og de indeholder æterisk olie, labiatgarvestoffer og flavonoider.

Hvidtjørneblad og blomst
Der anvendes også blade og blomster fra hvidtjørn (Crataegus monoyna) i Longo Vital. Hvidtjørn indeholder en række specielle flavonoider.

Vitaminer

Longo Vital består også af en række specielt udvalgte vitaminer, som er udvalgt fordi de bidrager til immunssytemets normale funktion og samtidigt bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Vitaminerne A, B6, C og D bidrager til immunsystemets normale funktion og riboflavin, vitamin B6, niacn og pantothesyre bidrager til at mindske udmattelse og træthed.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os