Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Urtegaarden
Urtegaarden sælger rene og naturlige ingredienser til fremstilling af hjemmelavet kosmetik eller søde sager. Fordelen ved at lave disse ting selv, er at du er 100% sikker på hvad der er tilføjet, og du risikere ikke en masse skadelige ingrdienser.

Læs mere om Urtegaarden her >>

Bag om Urtegaarden

Den danske virksomhed Urtegaarden blev stiftet helt tilbage i 1978 af en kvinde ved navn Sumo Lotus.

Ideen opstod da hun begyndte at undersøge, hvad de produkter som hun smurte sig selv og sine børn hud ind i, egenligt indholdte.

Til hendes overraskelse fandt hun ud af, at mange af produkterne indholdte ingredienser, som enten var allergifremkaldende eller skadende for huden.

Det var her hendes interesse for naturlige råvarer opstod, og samtidigt her hun fik ideen til at producere naturlige produkter til hele familien.

Hjemmelavede produkter

Det første produkt Sumo Lotus producerede, var en babysalve, som hurtigt blev efterfulgt af en række forskellige produkter.

Interessen for hendes produkter steg gevaldigt, og derfor begyndte hun at afholde kurser, omkring hvordan man fremstillede produkterne.

Det blev mere og mere populært, og efterspørgsel for de råvarer hun anvendt blev større og større.

På dette tidspunkt var disse råvarer ikke lette at få fingrene i, i Danmark og hermed blev Urtegaarden indkøbscentral oprettet.

Aromaterapi

Sumo Lotus fandt hendes helt store interesseomårde i aromaterapien, som er en alternativ behandlingsform, der tager udgangspunkt i naturlige forekommende planter udvundet af planter.

Disse æteriske olier kunne anvendes i hudpleje produkter, og da en del af dem også var spiselige, blev Urtegaard indkøbscentral udvidet.

Så sortiment nu bestod af naturlige ingredienser til fremstilling af hudpleje produkter og råvarer til fremstilling af natuligt slik.

Rene råvarer af højkvalitet

Igennem hele den tid Urtegaarden har eksisteret, har en af deres helt store fokus områder, været at give deres kunder mulighed for at fremstille kosmetik og søde sager af den bedste kvalitet.

Det hele skal kunne foretages hjemme i køkkenet, og skal være lavet på naturlige og rene råvarer.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os