Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Pikasol
Pikasol producere ren og friske Omega-3 fiskeolie af højkvalitet. Deres produkter gennemgår en lang række forskellige kvalitetskrav, for at sikre dig som forbruger, at du indtager en rent og sikkert produkt.

Læs mere om Pikasol her >>

Hvad er Pikasol?

Pikasol har i over 25 år produceret højkoncentreret fiskeolie, og har i 34 år produceret kosttilskud med omega til hele familien.

Det skal være let for alle at passe på sig selv. Vi har alle sammen forskellige spisevaner, forskellige livretter og yndlingsråvarer.

Det kan derfor variere meget fra person til person, hvilke næringsstoffer vi indtager. Derfor ønkser Pikasol er at sikre dig dit daglige indtag af Omega-3 fedtsyrer.

Pikasol er et kosttilskud, og kan ikke erstatte din almindelige kost, men skal i stedet ses som et godt supplment til kosten, så du er sikker på at få dit dagelige indtage af Omega-3.

Hvad er Fiskeolie godt for?

Fiskeolie indeholder den såkaldte Omega-3 fedtsyrer, som er en flerumættet fedtsyrer, som er den type kroppen har brug for.

Nogle fedtsyrer kan kroppen selv danne, hvor andre skal tilføres igennem kosten, og fordi der er mange danskere i dag, som ikke får en sund og varieret kost.

Kan det være en god ide' at indtage et kosttilskud med Omega-3 fedtsyrer, for at sikre man når det anbefalede daglige indtag.

Hvad bruger kroppen Omega-3 til?

EPA og DHA Omega-3 fedtsyrer har en række biologiske funktioner for vores cellemembraner, og bidrager samtidigt til en normal hjerte- og hjernefunktion.

Kvalitetssikret fiskeolie

Pikasol fiskeolie bliver vurderet på baggrund af den indhold af oxdationstal, dette kaldes også for totoxtal. Detso lavere et totoxtal ind desto friskere er fiskeolien,

Pikasol er en del af Global Organisation for EPA og DHA Omega-3, som stiller store krav til totoxtal indholdet. De vurderer at fiskeolie skal have et totoxtal indhold på under 26 meq/kg.

Orkla Care som står bag Pikasol har mere end 20 års erfaring med produktion af fiskeolie, og har derfor en bred viden omkring hvilke fisk der bedst til produktion af fiskeolie.

De ved også hvordan det er bedst at fange dem, hvordan de skal renses og behandles, for at sikre det højeste kvalitets niveau.

Kvalitetskontrol

For at sikre den bedste kvalitet af fiskeolie, følger Pikasol de strenge standarder og anbefalinger for iltnings værdier.

Derudover bliver olierne testet regelmæssigt af et 3. parts selsskab, der måler indholdet af miljøgifte og mikrobiologi i produkterne.

Rene produkter

Pikasol har stort fokus på at minimum opfylde hvis ikke overstige branchensstandarder, for at sikre forbrugerne af deres produkter, at de indtager rene og sikre produkter.

Fiskene som anvendes er eksempelvis fede fisk, som ansjoser, makrel og sardiner, som bliver fanget udfor Peru og Chiles kyst.

Produkterne bliver regelmæssigt analyseret for forurenende stoffer, og alle resultaterne ligger under EU's grænseværdier.

Oxidationsmålinger

I omega-3 fiskeolie bliver oxidationstallene målt i Perioxid og Anisidin, som udgør totoxtallet, der beskriver fiskeoliens harskhed.

Pikasol er som sagt en del af GOED (Global Organization for EPA og DHA Omega-3), som stiller krav til at de samlede totoxtal indhold ikke må overstige 26 meq/kg.

Her ligger Pikasol langt under GOED's krav til fiskeoliens indhold af totoxtal, da de har følgende gennemsnit tal for deres produkter:
- Pikasol AntiOpstød - Totox: 5
- Pikasol Premium - Totox: 5
- Pikasol Kolesterol - Totox: 3.2
- Pikasol Fisk/Ingefær - Totox: 3.2

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os