Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Superfruit
Superfruit producerer en lang række forskellige fødevarer, som tager udgangspunkt i de moderne Superfoods, der i løbet af den seneste årrække er blevet utroligt populære på grund af deres unikke egenskaber.

Læs meget mere her >>

Hvad er Superfruit

Superfruit er en innoverende helsevirksomhed der skaber nye tendenser indenfor helsekost branchen igennem deres unikke produkter og koncepter. De har stort fokus på udvikling af produkter af den bedst mulige kvalitet, der er produceret på de bedst råvarer fra naturen.

Det gør derfor meget ud af at udvikle produkter, der ikke er tilsat nogen former for tilsætningsstoffer. De vil gerne have at forbrugerne altid kan føle sig trygge, når de vælger et produkt fra Superfruit.

Derfor bliver råvareleverandørerne nøje udvalgt, så Superfruit er sikre på de opfylder deres krav, og samtidigt bliver råvarerne testet for at den indeholder de nødvendige nærringsstoffer og antioxidanter.

Superfoods

Superfruit specialiserer sig inden for de såkaldte Superfoods. Det er specielt i løbet af de seneste år, at der er kommer langt større opmærksomhed på de råvarer man anvender i sine produkter.

De såkaldte Superfoods kommer ud af nyfudne råvarer eller af allerede eksisterende råvarer, som har vidst sig at være en effektiv råvarer med unikke egenskaber.

Derfor har Superfruit valgt at tage udgangspunkt i netop disse råvarer, som skulle have unikke egenskaber, og derfor kan du finde følgende Superfoods fra Fruit, Acai, Baobab, Goji, Chia, Matcha, Hemp og meget mere.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os