Køb for kr. mere, og få fri levering
Januarudsalg Spar op til 47% – Sund start på det nye år – Gå til udsalget lige her >>

Nani A/S

Nani er en af de mest innovative producenter på markedet. De blander ideen om kosttilskud og fødevare i ét produkt, med tanken om naturlige kosttilskud.

Læs mere om hvordan og hvorledes dette fungerer lige her >>

Nani - Kosttilskud forklædt som mad!

Nanis kosttilskud beskrives som at være i et “food state”. Dette betyder, at vitaminerne og mineralerne i kosttilskuddende genkendes af kroppen som rigtig mad. Det opnås ved en process der involverer mælkesyrebakterier, frugt og grønt.

Nanis food state produkter indeholder derfor ikke bare de vitaminer og mineraler som alle andre kosttilskud gør. Du får alle mikro og makronutrienterne fra den råvare der er brugt til at omdanne kosttilskuddet til “food state”.

Naturlige Vitaminer og Mineraler

Nanis “food state” vitaminer og mineraler optages i maven som almindelig mad. Dette er fordi de indgår i en kompleks sammensætning af næringsstoffer, som snyder kroppen til, at tro at det er rigtig mad der indtages.

Food state sortimentet inkluderer bl.a. Multivitaminer til børn og voksne, D3-Vitamin og Multi B-Kompleks. D-vitaminet er fx udvundet af en bestemt slags mos. Multivitaminet indeholder en base af frugt og grønt. Det er perfekte alternativer, hvis man går op i at ens kosttilskud skal være naturligt.

Kosttilskud som månedskur

Nani tilbyder færdigpakkede og doserede “helsepakker”. Disse indeholder nok til en måneds forbrug, doseret i små poser til hver dag. Alle helsepakkerne er sammensat med et specifikt formål i tankerne. Der er en pakke til vægttab, energi, fordøjelse, kvinde 45+ og meget mere.

Det er anbefalet at bruge helsepakkerne som en 3 måneders kur. Herefter kan man vedligeholde med en mindre dosis. Pakkerne indeholder en blanding af urter, vitaminer, mineraler, fiskeolie eller præ- og probiotika.

Naturlige mælkesyrebakterier og fiskeolie

Nanis fiskeolie er udvundet af vildlaks fra Alaska, som selvfølgelig er bæredygtigt fanget. Kosttilskuddet Præ+Probiotika er en unik blanding af 7 forskellige mælkesyrebakterier samt kulhydrater og fibre. Henholdsvis pro- og præbiotika.

Billige Nani kosttilskud

Her hos Jala tænker vi på kunden i alle aspekter af butikken. Hvorfor vi også altid tilbyder de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi vil gerne være billigst! Derfor sparer du op til 24% på kostilskud fra Nani, og det er endda med fri fragt hvis du køber for over 295 kr. Det er billigt!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader