Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Green People
Green People producerer nogle helt unikke produkter til hud- og hårpleje. Produkterne er alle økologiske og lavet på naturens bedste ingredienser, så du får den mest naturlige hudpleje. Produkterne kan samtidigt anvendens af hele familien, og på alle hudtyper.

Læs mere om Green People og deres produkter her >>

Hvem er Green People?

Den engelske familieejede virksomhed Green People, blev stiftet tilbage i 1997 af Charlotte Vøhtz. Hele idéen bag Green People opstod, da Charlotte skulle finde hudpleje produkter til hendes toårige datter. Hendes datter led nemlig af hudallergi og eksem, og det såkaldte "naturlige produkter" tilbage i 1997, indeholdte stadig mange eksem og allergi fremkaldende stoffer.

Charlotte satte sig derfor et mål, at hun selv ville lave produkterne til hendes datter, så hun ikke skulle lide af eksem og allergi. De første produkter var derfor skræddersyet mod sensitiv og allergiplaget hud. Da Charlotte havde et stort mål omkring kvaliteten af produkterne, etablerede hud derfor tætte samarbejder med leverandører af naturlige og økologiske ingredienser.

I starten af 00'erne begyndte efterspørgslen så småt for økologiske hudplejeprodukter, og Green People oplevede derfor stor vækst. I starten blev de kun forhandlet i en lokal helsekostbutik i West Sussex, men blev hurtigt udbredt til mange helsekostbutikker på tværs af England samt mange større webshops.

Naturlige og økologiske ingredienser

Green People levere som sagt produkter til hele familien, og det som er helt unikt ved dem, er at de alle indeholder over 90% økologiske og naturlige ingredienser. Ingredienserne er alle specielt udvalgt, så de giver din hud næring, beskyttelse og får den i balance. Alle produkterne er vegetabilske og langt størstedelen er certificeret af The Vegan Society.

Samtidigt er Green People skabt på baggrund af et løfte om, at deres produkter aldrig vil indeholde syntetiske ingredienser som eksempelvis lanolin, parabener, petrokemikalier, natrium lauryl sulfater, natrium lauryl ethersulfater, GMO'er, PABA, PEG's DEA, TEA, phathalater, propylenglykol og parfume i deres produkter.

Dette gør dermed at alle produkterne fra Green People er specielt anvendelige hvis du har en meget følsom hud eller lider af hudallergi eller eksem.

Bredt udvalg til hele kroppen

Hos Green People kan du finde pleje produkter til hele kroppen. De producere nemlig alt fra ansigtcreme, bodylotion og shampoo til deodoranter og tandpasta. Det som er helt unikt er at alle produkterne har et indhold på over 90% af naturlige og økologiske ingredienser.

Ingen dyreforsøg

Udover kvaliteten af deres produkter, så går Green People også utroligt meget op dyrevelfærd. Det vil sige at de ikke tester deres produkter på dyr, og samtidigt er der ingen af deres underleverandører, som tester deres ingredienser og produkter på dyr. Dermed er du som veganer, vegetar eller hvis du er imod dyreforsøg, sikret med et produkt fra Green People.

Prisvinder

Green People har gennem årene modtaget et hav af forskellige priser og awards, for deres unikke produkter. Det har samlet set modtaget over 140 priser og awards fra blandt andet Natural Healt Magazine, The Green Parent, og Ultimate Natural Beauty Bible. Samtidigt er deres produkter kåret som det bedste økologiske produkt i England.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os