Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Biorto
Biorto udvikler innovative kosttilskud, som er baserede på stor faglig viden, hvorfor deres produkter har opnået stor anerkendelse for kvalitet, effektivitet og optagelighed. Find det fulde sortiment fra Biorto i denne kategori.

Læs mere om Biorto

Biorto - kosttilskud til alle behov

Biorto er en anerkendt serie af kosttilskud, der dækker alt fra vitaminer til mineraler. Fælles for Biortos produkter er, at de alle er baseret på naturens ingredienser og kilder, som er med til at sikre den gode kvalitet. Ydermere er flere af Biortos kosttilskud 100% veganske, mens kapslerne er vegetabilske, hvilket betyder, at de udelukkende er produceret på ingredienser fra planter og natur.

Biorto Total Gurkedol

Et af de mest populære kosttilskud fra Biorto er Total Gurkedol, som er et unikt kosttilskud, der bidrager til bevægeapparatet. Med indhold af gurkemeje, er dette kosttilskud en kilde til curcumin, som har betydning for blodtrykket og blodkarrene. Ydermere indeholder Biorto Total Gurkedol en tilpasset mængde af ingefær og granatæblekerner, som tilfører ellaginsyre, der har betydning for immunsystemet. Dette kosttilskud er en omfattende favorit for dit bevægeapparat og din mobilitet.

Biorto Total Gurkedol (90 kaps)

Vitaminer fra Biorto

Biorto står bag et hav af populære kosttilskud med alle de vigtige vitaminer. Find kosttilskud med A, B, C og D-vitamin og bring balance i vitaminregnskabet med favoritterne fra Biorto. Foruden deres specificerede vitamintilskud, finder du også Biorto BiOrtomin, som er deres svar på multivitamin.

Biorto BiOrtomin - 120 kaps.
Biorto Total A - 160 kaps.
Biorto Komplet B - 120 kaps.
Biorto C - 120 kaps.
Biorto D-vitamin - 90 kaps.

Mineraler fra Biorto

Foruden Biortos store udvalg af vitaminer finder du også Biortos mineraler, som indebærer alt fra magnesium til zink og et multimineral kosttilskud. Deres kosttilskud med mineraler anerkendes især for den gode kvalitet og optagelighed.

Biorto Magnesium Citrat - 90 kaps.
Biorto Zink 18 mg - 90 kaps.
Biorto Multimineral - 150 kaps.

Køb Biorto hos Jala Helsekost

På Jala Helsekost finder du det fulde udvalg af Biorto. Vi forsøger altid at tilbyde de skarpeste priser på favoritterne fra Biorto, hvilket i øvrigt gælder på alle vores varer her på shoppen. Husk du får dag-til-dag levering når du handler på Jala Helsekost.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os