Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

TENA
TENA er din hjælp til at komme trygt igennem dagen og natten med en tør og sikker følelse. TENA har mere en 60 års erfaring med vokseninkontinens, hvor de tilbyder et bredt udvalg af produkter til ufrivillig vandladning, sengevædning, svag bækkenbund og lækage, samt produkter til kvinder, mænd, børn, ældre og plejepersonale. Læs mere om TENA lige her >>

Føl dig tryg med TENA?

TENA er din vej til til en tør og sikker nat og dag. TENA har i over 60 år været det førende brand for vokseninkontinens, hvor de bidrager med en lang række af absorberende produkter, der hjælper med at holde dig tør gennem dagen eller natten med optimal komfort og uden lugtgener.

Oplev hvorfor TENA er verdens førende leverandør af produkter til inkontinens med den komfortable følelse af deres brede sortiment. TENA er en del af Essity, som er en verdensdækkende hygiejne- og medical producent, der samarbejder med sundhedsvæsner i over 90 forskellige lande. Dette samarbejde giver konstant udvikling af produkterne, hvilket giver den bedste komfort for dig som individ og for plejere og pårørende.

Mennesker i fokus

Inkontinens er en tilstand, hvor man oplever ufrivillig vandladning og/eller tarmfunktion, hvilket kan opstå hos alle, uanset køn, alder eller helbred. Trods inkontinens udbredthed og generelle forekomst blandt alle aldre og helbred, kan personer med inkontinens opleve at sådan tabu, der gør dem pinligt berørte, eller i værste tilfælde isolerer dem. TENA sætter individet i fokus, og de ønsker at kunne give dig med inkontinens en følelse af værdighed, så du kan føle dig tryg i og uden for rammerne af dit hjem.

Tryghed til alle

Med et bredt udvalg af produkter favner TENA en bred målgruppe for at sikre den størst mulige omsorg til alle bruger samt professionelle plejere. TENA supplere alt fra baby- og børnebleer, inkontinensvoksenbleer- og bælter, produkter til kvinder og mænd, unisexbleer, intim- og hudplejeprodukter, sengeunderlag og meget mere, så både individ, familie og plejere får den bedst mulige brugeroplevelse.

TENA er omsorg til dig, hende, ham, familieplejer, børn og sundhedspersonale, der giver det bedst mulige arbejdesmiljø for plejeren eller familieplejeren.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os