Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

UniKalk
UniKalk producerer kosttilskud baseret på råvarer af bedste kvalitet. De specialiserer sig i kalktilskud, som bidrager med næring til tænder og knogler. UniKalk er mest kendt for deres UniKalk Forte, men råder også over et hav af andre fantastiske kosttilskud, som indeholder vigtige vitaminer og mineraler.

Unikalk serien - spækket med vitaminer og mineraler!

Unikalk er serien bestående af kalkprodukter der gør det muligt for dig at dække dit behov af kalk, D-vitamin, magnesium og calcium.

Serien består af:

UniKalk Forte- anbefales til personer +60 år, der ikke får indtaget det anbefalede daglige niveau af kalk og D-vitamin.

UniKalk Silver - anbefales til voksne kvinder +50 i overgangsalderen som ikke får tilstrækkeligt med mælkeprodukter, grøntsager samt (fed) fisk gennem kosten.

UniKalk Kids Tygge er med jordbær-/hindbærsmag og anbefales til personer, som ikke får tilstrækkelige mælkeprodukter, grøntsager eller (fed) fisk gennem kosten. Til børn 1-10 år.

UniKalk D Vitamin - anbefales til personer nogen, men ikke tilstrækkeligt, calcium gennem kosten og som samtidig har behovet for et særligt tilskud af D-vitamin. Til voksne og børn over 11 år.

Unikalk Extra anbefales til personer der ikke, gennem kosten, får nok kalk, og derudover har behov for et tilskud af D-vitamin og magnesium.

UniKalk Basic – er til alle aldre. Hver tablet indeholder 400 mg calcium. UniKalk Basic anbefales til personer, der ønsker at styrke sine knogler hver dag.

UniKalk Overgangsalder er et kalktilskud der egner sig til mænd og kvinder i overgangsalderen, og bidrager til vedligeholdelse af normale knogler. Tilskuddet er Beriget med D vitamin, biotin, B6 vitamin og rødkløverekstrakt.

UniKalk Plus – anbefales til personer, som ikke får tilstrækkeligt med mælkeprodukter, grøntsager samt (fed) fisk gennem kosten. Gravide eller ammende. Til børn og voksne op til 50 år.

UniKalk Citrat – er udviklet til dig, der får en del kalk gennem din kost, men ikke nok og samtidig har brug for et højt tilskud af D-vitamin.

UniKalk Brusetabletter er en nem og forfriskende måde at indtage sit Vitamin D og kalk på.

Fælles for serien er indholdet af calcium, bedre kendt som kalk, der bidrager til en normal vedligeholdelse af dine knogler og tænder.

99% af calciummet i kroppen er bundet til skelettet, og dermed det mineral vi har mest af i kroppen. Derfor er en opretholdelse heraf nødvendig for sunde og stærke knogler.

Hvorfor tage det?

Den daglige calciumanbefaling for voksne er 800 mg. I puberteten lyder den på 900 mg, og ligeledes 900 mg hos gravide og ammende.

Calcium kan fås gennem kosten ved indtag af bl.a. mejeriprodukter. Derfor vil kosttilskuddet med fordel kunne tages af folk der holder sig til en laktose-fri diæt, og ikke får den nødvendige calcium derigennem.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os