Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Raz Skincare
Raz Skincare er et brand der tilbyder hudplejende produkter med naturlige produkter fra den nordiske natur.

Læs mere om RAZspa lige her >>

Hvem er Raz Skincare?

Manden bag virksomheden Razspa hedder Rasmus Bjørn Steen-Gørup, men er bedre kendt som Raz. Raz er en velkendt hud ekspert, der gennem mange år har studeret naturens helbredende og skønhedsfremmende virkning. Raz er født i 1972 og kommer fra en lille dansk by, der hedder Ølstykke i nordsjælland, her fik han en særlig interesse for hvilken virkning forskellige dele fra naturen har på menneskets indre og ydre, den interesse har han taget med ind i sin virksomhed, hvor produkterne er udviklet med naturens vidunderlige og effektive egenskaber.

RAZspa produkter

RAZspa tilbyder plejende produkter til ansigtet, kroppen og håret samt tilbehørs produkter som svampe og sæbeholdere. Til ansigtet har RAZspa udviklet forskellige hudplejende produkter, hvor naturvidenskaben går ind og virker optimerende og effektivt forbedrende. Herudover har RAZspa udviklet produkter til kroppen mod hudirritation, kløe, tør hud, sprækker samt lækre produkter til normal hud, der har brug for lidt ekstra pleje. Desuden finder du blandt RAZspa lækre hårprodukter der blandt andet virker styrkende på håret og lindrende på hovedbunden.

Idéen bygger på følgende: 'Hvis det har virket i 2000 år, så virker det nok stadig i dag!' - Raz

Et socialt ansvar

Raz ønsker at tage et størst muligt socialt ansvar i hans virksomhed RAZspa, hvor de blandt andet bruger mænd fra et aktiveringsprojekt på Nørrebro i København for mænd med Downs syndrom til at skære og nitte gaveemballager. De bruger et fair trade kooperativ i Marrakech, der er drevet af kvinder på en mølle til at forarbejde leret i RAZspa's Cleansing Mask. Desuden har RAZspa doneret produkter til Mødrehjælpen og doneret ubeskåret omsætning til Dansk Røde Kors.

Hvorfor skal du vælge RAZspa?
  • Udviklet af hud- og skønhedseksperten Raz
  • Produkter med høj fokus på optimering af naturens virkestoffer
  • Alle produkter har dokumenteret effektivitet
  • Virksomheden tager et socialt ansvar
  • Produkter med naturlige ingredienser


Produktion

Al RAZspa produktion finder sted i Danmark, hvor der er en overvældende stor kendskab til de nordiske planter og urter samt de virkestoffer der bliver brugt i RAZspa's produkter. Raz og hans team har gennem flere års viden og dateret viden helt tilbage fra vikingetiden udviklet fantastisk produkter med effektive resultater til dig!

Køb billigt på Jala-Helsekost

Hos Jala-Helsekost har vi et stort udvalg af RAZspa, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.


Se hele udvalget af produkter fra RAZspa ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os