Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Obbekjærs
Obbekjærs fremstiller en masse højkvalitets kosttilskud baserede på pebermynte.

Læs mere om Obbekjærs og deres pebermynteprodukter, lige her >>

Pebermynte - Naturens forfriskende plante

Obbekjærs produkter er fulde af kvalitets pebermynteolie, som siges at hjælpe på fordøjelsen. Dette er dog ikke bevist. Men pebermynte har været brugt i mange lande som naturlægemiddel mod diverse lidelser og problemer. Dog er ingen beviste.

Pebermynte er mest kendt som ingrediens og smagsgiver i alt fra tyggegummi til eksotiske cocktails. Dog bruger Obbekjærs den i deres kosttilskud både som tabletter og pulver. Deres mest populære produkt Mintosan, er en stærk tablet med japansk pebermynteolie. Du kan vælge frit, om du ville have de færdigdoserede tabletter eller blande pulveret i en drik hvor du selv kan dosere din pebermynte.

Også i hudpleje er pebermynte og dens olie en populær ingrediens. Den virker beroligende og rensende. Pebermyntes kølende effekt er også legendarisk. Så hvis du har svært ved at sove om sommeren, kan et par dråber pebermynteolie på huden hjælpe dig med at køle lidt af. Ligeledes kan olien virke modsat, altså varmende. Så prøv den også hvis du fryser. Olien skal dog være godkendt til brug på hud, eller fortyndes, ellers er den alt for kraftig i sin rene form. Vi kan også anbefale at sætte hovedet over et vandbad med kogende vand og pebermynteolie, dette kan hjælpe dig med at få næsen til at løbe. Du bør ikke indtage produkter med pebermynteolie, hvis du har lidelser i galdeveje eller leveren.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os