: Dag-til-dag levering | Vi sender alle dage
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Forårsudsalg: Spar op til 50% - Se alle tilbud her >>

Holistica-Medica

Holistica Medica betyder, oversat direkte, "holistisk medicin".

Læs mere om hvad dette betyder og deres produkter, lige her >>

Holistica Medica - Homøopatisk velvære

Homøopatiske dårber dækker over udtræk af forskellige planter, der fungerer som led i en "holistisk" behandling. Når man besøger en Homøopat får man nemlig ikke kun behandling via dråber. Man bliver nemlig stillet en lang række spørgsmål om en velbefindende, hvorefter flere forskellige udtræk tilpasses til dig.

Holistica Medica er kendte for den populære -sin serie som består af mange 50 ml. homøopatiske lægemiddel dråber. Derudover har de også den vellidte "chakra-serie". Chakra er en ayurdevisk tanke om kroppens energipunkter, og hvad disse er forbundet til. Der er i serien, et chakra ekstrakt til de 8 chakraer.

Vitamum og Midtvejspillen

Vitamin er en vitaminpille med mineraler og vitaminer som man kender. Men dét der gør vitamun specielt er tilføjelsen af 10 forskellige urter. Urtene er nøje udvalgte og er af en verdensklasse kvalitet. Vitamin fås i en økonomipakke med hele 300 piller som er nok til 75 dages brug, hvis man følger det vejledende indtag.

Midtvejspillen er, som navnet antyder, udviklet til modne kvinder og mænd. Den udvikling kroppen går i gennem efter midt 40'erne er taget med i udviklingen. Produktets ingredienser er sammensat af Arvin Larsen, der er heilpraktiker. Han har blandet vitaminer, mineraler og urter i de helt rette forhold.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader