Køb for kr. mere, og få fri levering
FullWash Tarmudskylningsapparat
Holistica Medica

Tarmudskylningsapparat - 1 stk.

Varenummer:8797
Spar 14%

Før 140,00 kr

Pris nu: 120,00 kr 120

Beskrivelse

 • Tarmudskylningerkan ofte være gavnligt for kroppen; ikke mindst pga. vores levemåde og livsstil.

  Link til producent: Holistica-Medica A/S

Ingredienser

Dosering

 • Vejledning:
  Mennesker, der lider af tarmsygdomme eller svagheder i tyktarmen, bør ikke gennemføre nedenstående udskylning af tarmen medmindre de har rådført sig med en læge. Kontakt evt. din læge før brugen af udskylningsapparatet, da ansvaret for anvendelse af apparatet alene påhviler brugeren.
  Bland 1½ liter kamillete og ½ liter kaffe i normal styrke. Er du meget følsom i tarmen kan du undlade at bruge kaffe i blandingen. Blandingen skal afkøles til ca. 40 grader. Udskylningsapparatet placeres på eksempelvis håndklædeholderen eller en anden ophængningsmulighed og væsken hældes op i beholderen. Luk luften ud af slangen, så væsken står ved studsen. Smør vaseline på endetarmsåbningen og på studsen. Læg dig ned på venstre side og før studsen op i endetarmen.
  Åben ventilen, og lad kaffe/te-blandingen løbe langsomt ind i tarmen. Når beholderen er tom, eller du ikke kan have mere væske i tarmen, trækkes slangen ud.
  Rul nu rundt så du ligger på ryggen og fordel væsken ved at massere maven. Rul fra side til side, så du sikrer dig, at væsken fordeles i hele tyktarmen.
  Derefter rejser du dig op, tvister og skvulper forsigtigt med maven. Det må ikke være så kraftigt at det kan fremkalde smerter eller giver ubehag i form af kvalme. Hold på væsken i et til to minutter, hvorefter du kan gå på toilet og udtømme tarmen.
  Tarmskylningen gentages 4-5 dage i træk.
  For at sikre varigt resultat af denne dybderensende tarmudskylning, gentages udskylningen efterfølgende to dage i træk hver tredje uge i ca. tre til fire måneder.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader