: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

Dalens Produkter

Dalens produkter er et hudpleje brand med naturlig hudpleje og èt produkt til det hele.Dalens olie kan bruges på ansigtet, kroppen og i håret hele året rundt og på både børn og voksne.Læs mere om Dalens Produkter lige her >>

Historien om Dalens Produkter

Dalens olie er naturlig hudpleje, der er blevet produceret siden 1999 af den familieejede virksomhed. Familien bag virksomheden har altid haft en vision om, at skabe et naturligt og simpelt alternativ til hverdagens hudpleje. Dalens olie er et simpelt og naturligt valg som kan bruges af alle familiemedlemmer.

Dalens olie

Dalens olie er en krops, ansigts og hår olie med multifunktionelle egenskaber, der gør den ekstremt virkningsfuld. Dalens olie har en lækker koncistens, den er let at smøre ud og den gør huden super smidig og blød at røre ved. Dalens olie er beriget med mange egenskaber, der f. eks. er god mod hud irritationer, tørt hår og revner på hænder og fødder.

Idéen byggede på følgende: Virksomheden ønskede at skabe ét produkt, der kan bruges på hele kroppen og håret, hvor den med sine effektive ingredienser virker mod forskellige hud irritationer og som hår kur.

Anvendelsesmuligheder

Dalens olie kan anvendes til meget, herunder kan den blandt andet anvendes som dagcreme, natcreme, makeup fjerner, kropsolie, massageolie, hår kur, hår olie, neglebåndsolie, bade olie og til hårfjerning. Med Edgar Cayce's opskrift får du et produkt der har fået gode tilbagemeldinger på eksem, tør hud, kløe, hud irritationer, revner på hænder og fødder, intim pleje, tørt hår, kløe i hovedbunden og neglebånd.

Hvorfor skal du vælge Dalens Produkter?
  • Multifunktionel olie
  • Dalens olie er naturlig hudpleje
  • Olien indeholder jordnøddeolie, olivenolie, rosenvand og lanolin
  • Den kan bruges til både ansigtet, kroppen og håret


Køb Dalens Produkter billigt på Jala-Helsekost

Hos Jala-Helsekost har vi et stort udvalg af Dalens produkter, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.

Se hele udvalget af produkter fra Dalens Produkter ovenfor!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader