: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

Nuud

Nuud er din veganske vej til en hverdag, hvor lugtgener ikke er et problem. Vær fri for lugtgener i helt op til 3 til 7 dage med Nuud anti-odorant creme, der neutraliserer lugt. Cremen er blid over for alle hudtyper, og kan let bruges af alle uanset køn eller alder.

Læs mere om Nuud lige her >>

Hvem er Nuud?

Nuud er et vegansk brand, der har målet at lave lugtneutraliserende produkter med total gennemsigtighed, ingredienser der er gode for din hud og miljøet samt en ekstrem effektivitet, som holder dig frisk i hele 3 til 7 dage.
Føl dig frisk og tryg uden frygt for lugtgener gennem en stresset hverdag, gennem en aktiv livsstil eller træning eller nyd blot friheden af ikke at påfører traditionel deodorant en eller flere gange dagligt.

Kun 10 ingredienser!

Nuud benytter sig kun af de mest rene og effektive ingredienser i denne simple deodorant, som har en lækker og cremet konsistens. Cremen benytter sig kun af 10 ingredienser! Hver ingrediens har sin særlige effekt, der bidrager til at holde dig frisk i flere dage, mens din hud under armene føles komfortabel uden irritation eller en tør følelse.

Cremen benytter sig af ingredienserne:
Mikrosølv, Kokosolie, Castorolie, Zinkoxid, Mandelolie, Mineral ler, Vegetabilske emulgatorer, Castorolie ekstrakt, Propylene carbonate og Carnaubavoks.
En ingrediensen såsom mikrosølv er en særlig ingrediens, der virker antibakteriel og neutraliserer lugt ved at reducerer de bakterier, der forårsager lugten. Dertil benytter Nuud sig af 99,9% rent mikrosølv, som er små sølvpartikler, der modsat nanosølv ikke kan penetrerer huden og påvirke dig, men virker som en naturlig anti perspirant.

Forkæl huden med fugtgivende kokos-, mandel- og castorolie, der giver huden fugt, mens de hjælper med at give cremen sin langtidsholdbare effekt på huden. Sammen skaber alle ingredienserne den lækre creme, som er let at smøre på huden.

Når miljø og personlig pleje går op i en højere enhed

Hos Nuud er det kun de bedste ingredienser, der bliver brugt, så du får det bedste produkt til din hud. På samme måde er de særlige, rene og naturlige ingredienser også lavet til at være gode og bæredygtige for miljøet.
Ved kun at benytte sig af de særligt udvalgt ingredienser får du en særligt produkt, der hverken indeholde mikroplast eller nanopartikler, så din hud og miljøet får det bedste produkt muligt.

Forkæl dig selv og miljøet med 100% veganske ingredienser, der skaber den lækre creme, der kommer i særligt producerede tuber i bioplast, der er udviklet af sukkerrør. De særlige anti-odoranter kommer i de nedbrydelige papæsker, som skaber en smuk indpakning.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader