Køb for kr. mere, og få fri levering

Krops- & Massageolier

Forkæl din partner eller en du holder af med en lækker velduftende massageolie, vi har et stort udvalg af naturlige olier.
Du kan også finde duftolier der bruges på kroppen for at opnå en intens og naturlig duft.

Du finder alt fra æteriske olier, duftolier, sensuelle massageolier & ansigtsmassageolie!

Læs mere om de æteriske olier her

Hvad er æterisk olie

Massage- & duftolier
Æteriske olier er flydende olier, som er udvundet fra planteceller eller kirtler, enten fra blomster, blade, bær, harpiks, kogler, fra frugter, fra skallen eller fra andre plantedele. Olierne bliver fremstillet ved udtræk, destillering eller presning, afhængig af råvaren, hvorfra olien er udvundet.

Hvad kan man bruge ætersike olier & duftolier til?

Æteriske olier kan bruges til mange forskellige formål. De bruges dog oftest i aromaterapi, til kosmetisk behandling og pleje, og i kosmetikprodukter, både som en plejende ingrediens eller som duft.

Olierne kan også bruges i hjemmelavede cremer og scrubs for at tilføre duft, eller i hjemmelavede duftlys!

Det skal du være opmærksom på ved brug af æteriske olier

En æterisk olie skal altid blandes op før anvendelse. I modsætning til vegetabilske olier kan de ikke bruges i mad, læs altid blandingsforhold på flakonen, da du ellers risikere udslæt, kløe eller hudirritation.

Massageolie

Når det kommer til massageolie, så er der mange forskellige former for massageolier til rådighed. De mange olier har hver deres fordel og aroma. Prøv en sensuelt stimulerende massageolie der kan sætte skub i intimiteten, eller en mandelolie der dufter sødt og virker beroligende.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader