Køb for kr. mere, og få fri levering
Ugens priskup Spar op til 27% på OrganiCup – Ingen lækage, ingen bekymringer - Fri for kemikalier Køb lige her >>
Altiderm MG12 Optima Magnesiumolie (200 ml)
Altiderm

Magnesiumolie MG 12 Altiderm - 200 ml.

Varenummer:4999
Spar 23%

Før: 234,00 kr

Pris nu: 179,00 kr 179

Beskrivelse


  • MG 12 OPTIMA magnesiumolie er en ny, innovativ måde at tilføre kroppen magnesium på. MG 12 OPTIMA magnesiumolie, er KUN beregnet til udvortes brug, og smøres direkte på huden, hvor det absorberes og transporteres til cellerne. MG 12 OPTIMA magnesiumolie er en meget mættet magnesiumklorid-opløsning, der føles let fedtet på grund af sin høje grad af mætning, men det er ikke en olie i den sande betydning af ordet. Det er bevist, at ekstern brug af Magnesiumolie øger magnesium i blodet med en faktor på op til 5 gange i sammenligning med oralt indtaget magnesium, hvor optagelsen i organismen ikke altid er optimal. (1,2).

    MG 12 OPTIMA magnesiumolie kan med fordel masseres direkte ind i ømme og overanstrengte muskler. – Er derfor velegnet til personer med uro i benene (Restless legs).
    ((1) Shealy, CN. Transdermal Absorption af magnesium. Southern Medical Journal 2005. (2) Josling &.

    Link til producent: Medic Wiotech A/S

Ingredienser

  • Vand (69%), magnesiumklorid (31%).

Dosering

  • Til et område svarende til et underben bruges ca. 1 teskefuld magnesiumolie. Olien smøres godt ind i huden, og efter ca. 15 minutter vil magnesiumolien være absorberet og efterlader en tør hvid rest af magnesium, der kan tørres af med en fugtig klud. Enkelte oplever en let prikkende og stikkende fornemmelse i huden, som dog forsvinder igen efter aftørring. 1 gram magnesiumolie = 77 mg magnesium. FDA anbefaler dagsdosis kvinder/mænd/piger/drenge: 400 mg magnesium, hvilket varer til ca. 5 ml. (1 stk.) magnesiumolie. Magnesium optages 5 gange hurtigere end magnesium ved oral indtagelse.

Se lignende produkterVaren tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader