: Dag-til-dag levering
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Green Days: Spar min. 20-25% - Shop her >>
Altiderm MG12 Optima Magnesiumolie (200 ml)
Altiderm

Altiderm Magnesiumolie Spray MG 12 - 200 ml.

Varenummer:4999
Spar 21%

226,95 kr

Spar 28%

249,00 kr

Pris nu: 179,00 kr 179

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Medicinsk udstyr.

  Altiderm MG 12 mangesiumolie, er en ny og innovativ måde, hvorpå du kan tilføre kroppen magnesium på. Formålet med dette produkt er at det gøre det lettere og hurtigere at opretholde den rette mængde magnesium i kroppen.

  Grunden til det er så vigtigt at opretholde magnesium i kroppen, er fordi et lavt magnesiumniveau i kroppen, kan medføre kramper og muskelspændinger. Olien er derfor velegnet til sportsudøvere eller hvis du er meget aktiv, og har brug for lindring af musklerne.

  Grunden til at det er så effektivt fremfor et almindeligt kosttilskud, er fordi at det ikke skal igennem mavesyren, som i mange tilfælde er med til at nedbryde, store dele af det magnesium, som almindelige kosttilskud indeholder.

  Ved at smøre det på huden kan du derfor meget hurtigere end normalt, genopbygge indholdet af magnesium i kroppen.

  Hvordan virker magnesiumolie?
  Måden magnesiumolien fungere på er ret simpel. Det smøres faktisk bare direkte på huden eller på anspændte muskler. Her skal olien så have lov at sidde på huden i 15-20 minutter. Produktet efterlader et tyndt lag rester af magnesium på huden, og skal derfor skylles af med vand.

  Bivirkninger
  Ved brug af magnesiumolie kan der opstå en let prikkende fornemmelse i huden, der er enkelte der vil opleve dette, og er som udgangpunkt ikke noget man skal være bange for, men derimod hvis huden slår ud kan du være alergisk over for produktet, og det anbefales derfor at stoppe brugen af produktet.

  Indhold
  200 ml

  Link til producent: Medic Wiotech A/S

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

Ingredienser

Dosering

 • Til et område svarende til et underben bruges ca. 1 teskefuld magnesiumolie. Olien smøres godt ind i huden, og efter ca. 15 minutter vil magnesiumolien være absorberet og efterlader en tør hvid rest af magnesium, der kan tørres af med en fugtig klud. Enkelte oplever en let prikkende og stikkende fornemmelse i huden, som dog forsvinder igen efter aftørring. 1 gram magnesiumolie = 77 mg magnesium. FDA anbefaler dagsdosis kvinder/mænd/piger/drenge: 400 mg magnesium, hvilket varer til ca. 5 ml.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader