Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Body Wash

Hver dag udsætter du din hud for utrolig meget slid. Dette sker bl.a. gennem forurening, bakterier og klimaet i norden. Det er derfor utrolig essentielt at passe godt på vores hud. En af de forholdsregler du kan tage er, at bruge en god body wash

Hvilken bodywash skal du vælge? | Hvad er forskellen på en bodywash og en showegel?

Hvad er en bodywash?

Bodywash er en fantastisk måde at rengøre din krop på i badet. De fleste bodywash har en silkeagtig glat tekstur, som føles rart mod din hud. Start med at vælge en bodywash, der indeholder naturlige olier og ingen duft eller sulfater. Du kan derefter påføre en lille smule bodywash med en vaskeklud for at exfoliere og rense din krop. Fugtiggør altid, når du bruger bodywash, så huden bliver blød og hydreret.

Hvordan vælger du den rigtige bodywash?

1. Kig efter en bodywash, der indeholder hydrerende ingredienser. Kontroller ingredienserne på etiketten af din bodywash for fugtgivende olier som kokos eller arganolie. Sheasmør og kokossmør er også gode til at hydrere din hud. At få en bodywash med hydrerende ingredienser vil sikre, at din hud efterlades blød og fugtiggøres. Undgå bodywashes, der indeholder kemikalier, tilsætningsstoffer og hårde ingredienser.

2. Få en bodywash, der er duft- og sulfatfri. En body wash, der indeholder duft eller parfume, kan udtørre og irritere din hud. Sulfater som natriumlaurethsulfat, natriumlaurelsulfat og cocamidopropylbetain kan fjerne naturlige olier fra din hud. Undgå derfor produkter som indeholder disse ingredienser. Vær opmærksom på, at nogle heller ikke kan tåle naturlige æteriske olier - kig derfor også om den indeholder nogle af de æteriske olier du ikke kan tåle.

3. Undgå en bodywash, der skummer meget. Den skum, der opstår, når din bodywash blandes med vand, kan fjerne de naturlige olier på huden og gøre det meget tørt. Gå efter en bodywash, der kun skummer lidt.

4. Efter du er færdig med dit bad er det vigtigt ikke at stoppe plejen her. Det er nu din hud har brug for ekstra fugt. Brug derfor en god bodylotion lige bagefter. Dup din hud tør og påfør din favorit bodylotion. Det er lige efter badet, at din varme og afslappede hud er mest modtagelig overfor den fugtgivende creme.

Hvad er forskellen på en bodywash og en showergel?

Indrømmet, det kan være svært at skelne mellem de mange forskellige produkter, men der er dog nogle væsentlige forskelle.

Body wash og shower gel er meget lig hinanden. De er begge flydende rensemidler, der bruger milde overfladeaktive midler til at rense huden. Den største forskel ligger i deres tekstur. En showe gel har tendens til, at have en tyndere konsistens, hvilket gør det bedre for varmere klimaer - f.eks. når du er på ferie eller om sommeren.

Bodywash er lidt mere fugtighedsgivende end shower gel og de indeholder normalt blødgøringsmidler (f.eks. arganolie eller sheasmør). Så udover at rense huden, så plejer en bodywash også huden.

En god hudplejerutine

Din hud er opbygget af tre lag.
1.Det første lag hud er det som du kan se, føle og mærke.
2.Dit andet lag hud kaldes for læderhuden eller dermis, og er det tykkeste lag hud.
3.Dit sidste lag hud er det man kalder for underhuden, subsutis.

Din hud bliver hver dag udsat for utrolig meget slid da det er den, der fungerer som en barriere mod alt udefrakommende. Der kan bl.a. nævnes kulde, fugt, snavs og bakterier, der til hverdag påvirker din hud.
Det er derfor vigtigt at passe godt på din hud, og her kommer en god hudpleje ind i billedet.

Vi har samlet en række råd, så du kan passe bedre på din hud.

Gode råd til en beskyttende hudpleje

  • Husk at have en god renserutine for din hud. Rens din hud hver dag, gerne morgen og aften for at holde huden ren og fin.
  • En varieret og sund kost samt motion kan være med til at spille en stor rolle for din hud, samt dens tilstand og udseende.
  • Husk at anvende en god fugtighedscreme, så din hud altid får den fugt den har brug for.
  • For at fjerne døde hudceller kan det være en fordel at eksfoliere din hud med jævne mellemrum.
  • Beskyt din hud mod direkte sollys med en god solcreme.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os