Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Bodyscrub

En bodyscrub er et vigtigt våben i dit arsenal over effektiv hudpleje og en god hudplejerutine. Den hjælper nemlig med at exfoliere huden og fjerne døde hudceller. Og når dette er gjort øger du effekten af alle dine andre pleje produkter.

Hvordan opnår du det bedste resultat? | Forskel på salt- og sugarscrub og hvornår de skal anvendes | Hvorofte skal du bruge en scrub?

Hvad er en bodyscrub?

En bodyscrub er en populær kropsbehandling, der i grunden er en ansigtsbehandling til kroppen: Den exfolierer og hydrerer din hud og efterlader den glat og blød. En kropscrub er lavet med et slibemiddel - sædvanligvis havsalt eller sukkerblandet med en slags massageolie og en aroma som æteriske olier.

Konceptet stammer egentligt fra spaophold og er langt mere omfattende, men du kan også sagtens klare det på egen hånd derhjemme og få et rigtig godt resultat.

Hvordan opnår du det bedste resultat med en bodyscrub?

Vejen til at få de bedste fordele ved en god scrub er, at undgå at anvende for meget pres, når du bruger det. Det eksfolierende i scrubben skal dog have mulighed for at give den nødvendige "slibende effekt". Du kan hurtigt føle dig frem til, hvornår du presser for hårdt. Så snart du kan mærke de små korn mod huden er det nok pres. Derudover skal du altid bruge en naturlig body scrub uden unødige ingredienser - noget vi sætter en ære i hos Jala-Helsekost - og så skal du også gerne vælge en som ikke kun exfolierer huden, men også plejer den med aktive ingredienser.

Husk altid at pleje din hud efter brug af scrub

En bodyscrub skal følges op med en højkvalitets lotion eller creme, der tilfører din hud fugt. Når du har brugt din scrub fjerner du døde hudceller og efterlader huden ren og fin - men du efterlader den også ekstra udsat. Så derfor er det vigtigt at tilføre en creme som giver fugt. Klik her og se hvilken lotion du skal vælge.

Hvad er forskellen på en salt scrub og en sugar scrub?

Så hvad er forskellen mellem salt og sukker scrubs? Den er faktisk ret stor og afgørende. Saltskrubs har tendens til at bestå af større og grovere korn. Sugar scrubs er mindre partikler og har tendens til at være mildere mod huden. De udtørrer derfor huden mindre.

Dette er vigtigt at vide, især når du tager din hudtype i betragtning. Både salt og sukker scrubs virker effektivt for at fjerne døde hudceller, men din beslutning om hvilken man skal bruge skal tage højde for din specifikke hudtype og den del af kroppen du søger at eksfolere. For eksempel kan du med fordel bruge en sukkerskrub til både følsomme og tørre hudtyper, da de er mildere på huden og mindre tilbøjelige til at forårsage irritation. Nedenfor kan du se hvor på kroppen de forskellige egner sig bedst:

Krop: Huden på kroppen har tendens til at være tykkere - og ofte mere tør - så her er en salt scrub ideel.

Hals og skulder: Huden på din décolletage som det kaldes er følsom. Tilnærm dette område som du ville med dit ansigt - med et blidt tryk. Det bedste produkt er derfor en sugarscrub.

Ansigt: Ligesom din dekolletage, kan huden på dit ansigt være mere følsom. Når det kommer til huden på dit ansigt, skal du holde dig til en blød sukkerskrub, der kan fjerne døde hudceller, men stadig skåne huden.

Fødder og albuer: Din hud er tykkest på dine fødder og albuer. Så her skal der bruges nogle grover korn. Jo grovere desto bedre.

Hvor ofte skal du scrubbe / exfoliere din hud?

Exfoliering af huden regelmæssigt er nøglen til at slippe af med døde hudceller og opnå en glat, glødende hud. Men hvor ofte betragtes det som regelmæssigt? Svaret er ikke så ligetil og varierer afhængigt af hvem du spørger. De fleste eksperter vil dog være enige om, at eksfoliering hver dag ikke er nødvendigt, og det kan endda forårsage uønsket tørhed. Start derfor med at bruge en bodyscrub 1-2 to gange om ugen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os