Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Eye liner

Trends og tendenser kommer og går, og ofte siger man at én trend varer et år før en ny tager pladsen... men eyelineren har sin faste plads og vil altid være prikken over i'et, når det kommer til øjenmakeup! Har du én i din beautybag? Du vil ikke fortryde det.

Læs med her og bliv klogere på, hvad det er ved eyelineren der gør den uundværlig.

Eyeliner

Eyelineren er en af de mest fortrukne produkter indenfor makeup, hvilket helt sikkert skyldes den store forskel eyelineren netop kan give et look.

Formålet med en eyeliner er at fremhæve øjnene og give et mere fremtrædende og intens look.
Med en eyeliner kan du skabe mange forskellige looks, og der er lavet forskellige typer eyeliners til netop dét formål; at kunne skabe forskellige looks.

Hvilken eyeliner skal jeg købe?

Det kan være lidt af en jungle når man skal finde en en eyeliner, især hvis det er den første man skal købe, så kan det være svært at vide hvilken type man skal forsøge sig med. Der findes nemlig både eyelinere i flydende form, som blyanter, eyelinere med små pensler og faste eyelinere - og de findes alle i en masse forskellige farver .

Flydende eyeliner
Den flydende eyeliner er en af de mest populære eyelinere, dog er den bedst til dig, der er rutineret i at lægge eyeliner, og som har en rolig hånd. Den er rigtig god at anvende til festmakeuppen, hvor man ønsker smokey-eye eller 'cat-eyes', da den giver et meget intens look og skaber en hård linje, som for de fleste passer bedst til i weeekender. . Eyelineren giver også dine vipper et intens look og får dem til at syne tætte.

Den flydende eyeliner findes både med pensel-applikator, filt-tip applikator og plast-tip applikator.

Eyeliner som blyant
Den mest almindelige eyeliner er eyelineren i blyant-form. Den er nem at anvende og nem at tone ud, så stregen ikke er så markant som ved den flydende - men derimod er nemmere at lave til en 'skygge' omkring øjenen. Derudover kan den med fordel anvendes til både fest og hverdag, da den er nem at arbejde med og derfor nem at skabe forskellige udtryk med.

OBS: Denne eyeliner skal spidses på samme måde som en blyant.

Kohl blyant
Kohl eyelineren minder på mange måder om ovenstående eyeliner, forskellen er dog at denne ikke skal spidses, mmen derimod skrues op fra en plastik pen. Men på samme måde som blyant-eyelineren så er kohl blyanten nem at anvende og arbejde med så du får det look du er ude efter.

Fast eyeliner
Den faste eyeliner kommer i en lille bøtte som en øjenskygge ofte gør, og behøver en lille skråpensel for at blive lagt flot om øjet. Fordelen ved den faste eyeliner er at den for mange er nem at anvende som 'første eyeliner', da den er nem at arbejde med og blæende lidt ud.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os