Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Intimvask

Find et bredt udvalg af produkter til intimvask, der er skånsomme og specielt udviklet til at beskytte den sarte hud i det intime område.

Anvendelse af intimsæbe

Intimzonen har brug for speciel pleje pga. den lave pH-værdi. En intimsæbe vil være med til, at beskytte huden mod irritation og udtørring.

Når du anvender intimsæbe, eller en alm. sæbe, er det vigtigt at du kun vasker dig udvendigt og undgår overdreven vask i intimzonen.
Underlivet er utrolig sensitivt, og kan blive påvirket af mange forskellige faktorer.

Nogle af de faktorer der bl.a. kan nævnes er menstruation og samleje. Både sæd og blod har nemlig en pH-værdi der er over 7.

Miljøet i underlivet skal helst have en lav pH-værdi, der ligger på omkring 3,8-4,2 - hvilket vil sige at det skal være et surt miljø.
Grunden til, at pH-værdien skal være så lav er, at det sure miljø er med til at bestemme hvilke bakterier, som lever på vores slimhinder samt hud

Mælkesyrebakterier er med til at opretholde det sure miljø og bekæmper samtidig fremmede bakterier, som ellers kan skabe problemer i intimzonen.

I denne kategori vil du kunne finde et stort udvalg af intimsæbe. Intimsæberne er uden parfume og er udviklet med en lav pH-værdi. I mange af produkterne, vil du også kunne finde et indhold af mælkesyrebakterier.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os