Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Compeed plaster

Du finder et stort udvalg af Compeed plastre til alt lige fra ligtorne og vabler, til sår og rifter. Plastrene er udviklet til at afhjælpe de problemer der kan være ved de forskellige fodproblemer.

Er du træt af ømme og væskende vabler, prøv et compeed plaster!

Læs mere om Compeed plastrene her >>

Hvad er Compeed plastre?

Fra dine læber til dine tåspidser; Compeed giver hurtig, diskret & dokumenteret lindring & behandling af forkølelsessår, vabler, ligtorne og sprukne hæle! Compeed plaster behandler og lindrer hurtigt ved sår, rifter, vabler og ligtorne på hånd eller fod.

Beskyt sårbar og hård hud, fingerrevner og hælrevner med de effektive plastre fra Compeed!

Forskellige plastre til problemløsning

Compeed har et stort udvalg af plastre til de forskellige problemer der kan opstå ved dine fødder. En vabel kan være til stor gene, og almindelige plastre har en tendens til at falde hurtigt af. Med Compeed får du et plaster specielt designet til vabler, og sikrer dig et fugtigt helingsmiljø.

Du finder Compeed plastre til:
  • Ligtorne
  • Vabler
  • Hård hud
  • Fingerrifter
  • Knyster
  • Forkølelsessår
Hvorfor bruge et vabelplaster?
Vabelplastre fra Compeed er baseret på hydrokolloid-teknologi, giver optimale betingelser for en hurtig heling ved at absorbere lymfevæsken og sikre et fugtigt helingsmiljø. Plastrene er hypoallergene og vand-, smuds- og bakterieafvisende. Samtidig virker de trykaflastende og lægger en effektiv dæmper på smerten fra det øjeblik, de sættes på.

Du finder også en creme til tør hud fra Compeed på JalaHelsekost, samt et bredt udvalg af de forskellige plastre. Du kan læse mere om de forskellige produkter ved at klikke ind på dem.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os