Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Dafi filterkander

Find et stort udvalg af de populære Dafi filterkander. Filterkanderne kan være med til at reducere indholdet af tungmetaller som bly, kobber og zink i dit drikkevand.

Med Dafi kanden kan du effektivt rense vandet, så det bliver blødere, renere og smager bedre!

Læs mere om Dafi filterkander her >>

Hvad er Dafi Filterkander?

Få renere vand med mindre kalk, færre tungmetaller og klor ved at lade dit drikkevand fra hanen løbe igennem filtret i glaskanden. Dafi kanden er et alternativ til dig, der udelukkende ønsker drikkevand med mindre kalk og tungmetaller. Vandet fra kanden bliver ikke kun renere – det kommer også til både at smage og dufte bedre, når urenhederne reduceres. Det bliver altså mere behageligt at drikke.

Ud over at drikke det filtrerede vand kan du selvfølgelig også bruge det i dit strygejern, i din elkedel og til kaffe, te og madlavning.

Hvordan bruger du en Dafi filterkande?

Dafi kanden med filter er utrolig nem at anvende. Vandet fra hanen hældes i toppen af kanden hvorefter det stille og roligt siver gennem filtret. Så snart vandet kan ses i glaskanden, er det klar til at blive drukket.

Værd at vide om filterkanden:
  • Anvend kun almindeligt drikkevand – filtret fjerner ikke bakterier, vira og andre urenheder
  • Vandets temperatur må ikke overstige 30ºC
  • Beskyttes for sollys
  • Drik ikke vand, der har stået i mere end 12 timer i kanden
Hvorfor bruge en filterkande?
Vores drikkevand fra hanen, som i modsætning til mange andre landes, er sikkert at drikke, kan stadig indeholde stoffer. Ikke giftige stoffer, men stoffer der kan påvirke smagen og lugten af vores drikkevand. Klor og organiske urenheder kan have indflydelse på vores vand, men også metaller som bly og kobber kan forekomme. Med vandfiltre og specielle kander, reducerer du mængden af ovenfornævnte stoffer og vandets smag, renhed og klarhed forbedres.

Se vores udvalg af de populære dafi filterkander på JalaHelsekost, og du kan læse mere om de forskellige produkter ved at klikke ind på dem.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os