: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Te i Løs vægt og Diverse Teer

Denne kategori indeholder vores store udvalg af te i løs vægt og vores te fra andre mærker der ikke passer i de andre underkategorier.

Læs mere om vores spændende teer lige her >>

Te i løs vægt

Te der allerede kommer færdig pakket og doseret i breve og lignende, er en relativ ny tendens. Teens historie er lang og spændende, og helt oprindeligt brugte man ikke filtre eller poser, men drak teen direkte med bladene i koppen eller potten. Den moderne bekvemmelighed med breve og filtre er praktisk, da man nemt kan styre styrken på sin te. Men vil man tilbage til rødderne eller måske blande sin egen te, er te i løs vægt en oplagt mulighed.

Vores Bedste Te i Løs Vægt

Heri vil vi kort gennemgå vores mest populære løs vægt te.
En af de mest populære råvare for tiden, er rødkløver. En lille blomst, som længe har været en del af mange kultures naturmedicinskab. Natur Drogeriets tørret rødkløverblomst, er selvfølgelig velegnet som te for sig selv, eller i din helt egen blanding. Kun fantasien sætter grænser for din sammensætning. Hvid og grøn te er bare to af de utallige populære og velsmagende te-typer i vores sortiment. Og disse typer findes i forskellige varianter. Der er større mængder koffein i grøn og hvid te, så det kan være rigtig dejlig med en kop om morgenen, til at vågne på.

Billig Te

Te i løs vægt er ofte billigere for te-elskere. Det er den af den ene grund, at der ikke kommer penge oveni for tebreve og pap-emballage. Du køber altså te i den reneste form. Du får derfor ikke billigere te, i samme kvalitet. Og hos Jala Helsekost, går vi ovenikøbet ofte under den anbefalede udsalgspris. Så kunden kan spare flere penge!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader