Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Pukka Te

Vidste du at alle Pukkas produkter, også deres te, er 100% økologiske?

Læs meget mere om pukka, og deres populære te-sortiment lige her >>

Hvad er Pukka Te?

Brandet Pukka og deres teer er alle lavet med Ayurvediske traditioner i tankerne. Hvad er det, tænker du så? Det er en form for alternativ medicin der stammer fra Indien, som har til formål at skabe psykisk og fysisk velvære.

Dog har Pukkas te, først og fremmest, til formål at skabe en følelse af velvære hos den, der nyder den. Pukka bruger udelukkende økologiske råvarer i deres te, og tager stor hensyn til deres Co2-aftryk. Med andre ord, går de meget op i verden omkring dem, og deres kunders velvære.

Pukka står for autenticitet

Pukka betyder faktisk “Autentisk” på hindi, som er det største sprog i Indien. Som sagt tager Pukka udgangspunkt i Ayurvediske traditioner. En af de vigtigste traditioner er, at man gennem en Ayurvedisk livsstil opnår balance mellem sig selv og naturen. Den balance, tager Pukka meget seriøst, som ses i deres økologiske landbrug samt deres medlemskab i Fairtrade.

Fairtrade er en organisation der sikrer, at bønderne ikke bliver underbetalt, overarbejdede, at der bliver taget hensyn til naturen og miljøet, desuden bliver der investeret i de fattige bønders landbrug. Pukka arbejder derfor meget tæt sammen med lokale landmænd for at sikre at kvaliteten af deres produkter er i top, og at smagen er den samme hver gang.

Altid Tilbud på Pukka

På Jala Helsekost gør vi altid meget for, at holde vores kunder tilfredse. En af vores mærkesager er at tilbyde vores kunder de bedst mulige priser. Derfor sparer du altid min. 15% på alt Pukka te.

Vi tilbyder derudover næsten altid vareprøver på flere af vores populære, eller nye, varianter af Pukka te. Det bedste af det hele er, at de er helt gratis.

Hvilken Pukka te er den bedste?

Som du sikkert ved, eller kan se på vores sortiment, har Pukka te for enhver smag. Det er svært at sige hvilken te der er den bedste, da det afhænger meget at individuelle præferencer.

Pukka laver te med lækre smage og mod spændende formål. Om du er til grøn te, chai eller lakrids, eller du har brug for en te der kan hjælpe dig med at sove, rense systemet eller en te der hjælper dig mens du ammer, er ligemeget. Pukka har nemlig det hele.

Herunder kommer en liste af nogle af vores kunders’ favoritter:
 • Pukka Chamomile,Vanilla & Manuka honey
 • - En lækker te som indeholder den ekslusive manuka honning, der har antibakterielle egenskaber.

 • Pukka Night Time
 • - Teen der kan få dig til at falde til ro om aftenen. Den indeholder ingen koffein, kun beroligende urter.

 • Pukka Peppermint & Licorice
 • - Pebermynte og lakrids giver kroppen et boost og smagsløgende en stor oplevelse.

 • Pukka Three Licorice
 • - Publikumsfavoritten med 3 forskellige slags lækker lakrids. Hvis du elsker lakrids, vil du helt sikker elske denne te!

 • Pukka Cleanse Te
 • - Har du brug for en detox? Pukka Cleanse er perfekt til dig der ønsker at rense ud efter ferien eller en lidt for sjov weekend.

 • Pukka Supreme Green Matcha
 • - Matcha og grøn te kommer fra samme plante, dog er de efterbehandlet helt forskelligt. Hvilket også giver to forskellige smage. Dog er de begge fulde af anti-oxidanter.

Pukka Kosttilskud og Øvrige produkter

Pukka laver ikke kun te, deres sortiment inkluderer alt fra juice og piller til olier og mixturer. Disse produkter lever selvfølgelig op til samme krav som deres te.

Hvis du vil vide mere om Pukkas øvrige produkter? Så se lige her!>>

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os