Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ipe Roxo

Denne vidunderbark siges at have mange helseeffekter, og er blevet brugt som kosttilskud i Danmark i mange år.

Vil du lære mere om Ipe Roxo, så læs med lige her >>

Ipe Roxo - En magisk te fra Amazonas?

Natur Drogeriet, den danske kosttilskudsproducent, har udviklet en række kosttilskud med barken fra det eksotiske Ipe Roxo træ. Træet findes overalt i den kæmpestore Amazonas jungle, som strækker sig gennem flere Sydamerikanske lande. Derfor har træets egenskaber også været kendt i naturmedicin overalt på kontinentet.

Det var det indfødte stammer, der lang tid før spanierne ankom, startede med at bruge barken fra Ipe Roxo træet som en del af deres medicinskab.

Ipe Roxo te i Danmark

Siden 1976 har man kunne købe Ipe Roxo som kosttilskud i Danmark. Dog er der endnu ingen forskning der bekræfter den store potentiale. Vi tilbyder Ipe Roxo i pilleform, som dråber og som en te med smag.

Ipe Roxo te, kapsler og dråber

Vi har flere forskellige produkter fra Natur Drogeriets sortiment. Teen og kapslerne er begge af høj kvalitet og potens, dråberne er dog ikke lige så potente som teen og kapslerne.

Ipe Roxo te med Orangesmag

Ipe Roxo som te tilsat appelsinskal, hyben, vanilje og orangeolier. Dette giver teen en dejlig smag af appelsin. Den rigtige smag af Ipe Roxo er nemlig meget urtet.

Ipe Roxo Kapsler

Natur Drogeriet har netop lanceret Ipe Roxo kapslerne i en vegetabilsk udgave. Dette gør det attraktivt hos de danskere der har valgt en vegetarisk eller vegansk livsstil. Dette alternativ til te og dråber, gør det nemt at tage Ipe Roxo på farten.

Ipe Roxo Z-8 te

Denne store bøtte med Ipe Roxo te er uden tilsat smag, så du nemt kan tilsætte din egen yndlings-te. Dette økonomikøb sparer dig også en del penge, hvis du ved at du skal bruge teen over en længere periode.

Danmarks Billigste Ipe Roxo Te

Her hos Jala tænker vi på kunden i alle aspekter af butikken. Hvorfor vi også altid tilbyder de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi vil gerne være billigst! Derfor sparer du op til 15% på Ipe Roxo kosttilskud, og det er endda med fri fragt hvis du køber for over 295 kr. Det er billigt!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os