Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Biosym OmniKrill 500 mg (60 kapsler)
Biosym

Omni-Krill - 60 kaps.

Varenummer:16607
Spar 18%

195,95 kr

Spar 20%

199,00 kr

Pris nu: 159,00 kr 159

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  OmniKrill fra Biosym er udviklet af vildtlevende krebsdyr fra den antarktiske Krill (Euphausia superba) også kaldet Lyskrebsen, der er fanget i ikke forurenede farvande.

  Lyskrebsens fantastiske evne til at overleve i de barske, antarktiske farvande skyldes hovedsageligt den meget høje koncentration af langkædede Omega-3 fedtsyrer (DHA og EPA) i form af Omega-3 fosfolipider. Omega-3 fosfolipiderne gør Krill'ens celler meget smidige, selv ved de iskolde temperaturer de lever i. Denne smidighed er nødvendig for alle celler for at kunne fungere optimalt - også menneskers.

  Det er stoffet Astaxanthin, der giver krill-olien den karakteristiske røde farve, som vi også kender fra mange andre fisk og skaldyr såsom laks, rejer og hummer. Astaxanthin fra Krill er dog helt unik, fordi den naturligt findes i en 100 % esterificeret form, som gør at den optages direkte i kroppen. Astaxanthin er i familie med det rødlige beta-caroten, der findes i gulerødder, og lycopen, der findes i tomater. NKO® udvindes ved en særlig, patenteret proces, som er meget skånsom og bevirker, at NKO® har et langt højere indhold af fx Astaxanthin end andre krill-olier. To kapsler OmniKrill indeholder således omkring 1000 µg Astaxantin. Almindelig fiskeolie tilsættes normalt antioxidanter fx i form af E-vitamin, for at undgå harskning, men dette er ikke nødvendigt i krill-olie. Astaxanthin er en naturlig antioxidant, der gør olien stabil og beskytter mod harskning.

  Link til producent: Biosym A/S

Ingredienser

 • Neptune Krill-olie: fedtekstrakt fra krebsdyret antarktisk lyskrebs (Euphausia superba), Fiskegelatine, Vand, Fugtighedsbevarende middel: glycerol, Sorbitol

Dosering

 • Dosering:
  1-2 kapsler daglig - gerne i forbindelse med et morgenmåltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader