: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>
Biosym Omni-Krill - 60 kaps.
Biosym

Biosym Omni-Krill - 60 kaps.

Varenummer:16607
Spar 9%

195,95 kr

Spar 20%

225,00 kr

Pris nu: 177,95 kr 177.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  OmniKrill fra Biosym er udviklet af vildtlevende krebsdyr fra den antarktiske Krill (Euphausia superba) også kaldet Lyskrebsen, der er fanget i ikke forurenede farvande.

  Lyskrebsens fantastiske evne til at overleve i de barske, antarktiske farvande skyldes hovedsageligt den meget høje koncentration af langkædede Omega-3 fedtsyrer (DHA og EPA) i form af Omega-3 fosfolipider. Omega-3 fosfolipiderne gør Krill'ens celler meget smidige, selv ved de iskolde temperaturer de lever i. Denne smidighed er nødvendig for alle celler for at kunne fungere optimalt - også menneskers.

  Det er stoffet Astaxanthin, der giver krill-olien den karakteristiske røde farve, som vi også kender fra mange andre fisk og skaldyr såsom laks, rejer og hummer. Astaxanthin fra Krill er dog helt unik, fordi den naturligt findes i en 100 % esterificeret form, som gør at den optages direkte i kroppen. Astaxanthin er i familie med det rødlige beta-caroten, der findes i gulerødder, og lycopen, der findes i tomater. NKO® udvindes ved en særlig, patenteret proces, som er meget skånsom og bevirker, at NKO® har et langt højere indhold af fx Astaxanthin end andre krill-olier. To kapsler OmniKrill indeholder således omkring 1000 µg Astaxantin. Almindelig fiskeolie tilsættes normalt antioxidanter fx i form af E-vitamin, for at undgå harskning, men dette er ikke nødvendigt i krill-olie. Astaxanthin er en naturlig antioxidant, der gør olien stabil og beskytter mod harskning.

  Link til producent: Biosym A/S

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  100 % Neptune Krill-olie (NKO)1000 mg
  Fedtsyreindhold: -
  Marine fosfolipider450 mg
  Omega-3 fedtsyrer250 mg
  - heraf EPA136 mg
  - heraf DHA60 mg
  Astaxanthin (antioxidant)360 µg
  Cholin50 mg

Ingredienser

 • Neptune Krill-olie fra KREBSDYRet antarktisk lysKREBS (Euphausia superba)FISKegelatine, Vand

Dosering

 • Dosering:
  1-2 kapsler daglig - gerne i forbindelse med et morgenmåltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader