Bestil trygt i dag, vi sender som normalt
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Spar op til 40% på DFI Grønne vitaminer med vegansk fokus - Se mere her >>
Oil of Life Ren Hørfrøolie Ø (500 ml)
Livets olie

Oil of life ren hørfrø Øko. - 500 ml.

Varenummer:13449
Spar 15%

111,95 kr

Spar 19%

118,00 kr

Pris nu: 94,95 kr 94.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Livets Olie Ren Hørfrøolie er økologisk og skånsomt presset ved lav temperatur.

  Hørfrø er et gammelt lægemiddel. Botanikere kender hørfrø som Linum usitatissimum. Af planten fremstilles linnedfiber, hørfrøolie og linoleum. Den har haft en vid udbredelse som levnedsmiddel. I det gamle Grækenland og Rom var hørfrø en almindelig ingrediens i brød. Antikkens mennesker kendte også til hørfrøenes medicinske egenskaber. I det første århundrede e. Kr. nævnte den romerske lærde og naturforsker Plinius "den Ældre", 30 medicinske præparater med hørfrø og mange af dem kan bekræftes af nutidens videnskabelige viden.
  Hørfrø indeholder 25 procent fedt efter vægt, hvad der svarer til mere end 60 procent af deres totale kalorieindhold. Men olien, som de indeholder, er for hovedparten af den bedste slags, 55% er den umættede Omega-3 fedtsyre, kaldet alpha-linolensyre eller ALA. Dette er en essentiel fedtsyre og en forløber for hormonlignende bestanddele, kaldet prostaglandiner, der regulerer mange kropsfunktioner, herunder immunforsvaret, blodpladeaktivering og blodtryk.
  Den tyske seniorlæge Dr. Johanna Budwig har skrevet bøger om hørfrøolien gavnlige virkning på helbredet og velbefindende.
  Hørfrøolie oxiderer meget hurtigt (skal bruges hurtigt), især ved høje temperaturer. Sæt derfor altid denne olie i køleskabet.

  Link til producent: Din Sundhed.Net ApS

Ingredienser

 • Hørfrøolie*

Dosering

 • Brugsanvisning:
  Drikkes som den er eller blandes med Aronia shots. God i dresseng, salater, smoothies/proteindrik, kold morgenmad og let varm grød.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader