Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Olier - Madlavning

Olier til Madlavning er nødvendigt i et køkken, uanset om det så er til stegning, dressinger eller bagning. Olier hjælper med at give maden smag og en sprød og gylden overflade. Find et hav af olier til madlavning hos Jala.

Lækre og alternative madlavningsolier

Oliven-, raps- og solsikkeolie er klart de mest populære madlavningsolier. Der er populære af hver deres grund, men hvad hvis man vil prøve noget andet?

Alternative stegeolier

En god stegeolie skal have et højt brændpunkt og så skal den ikke ændre for meget smag ved opvarmning. En olie med lavt brændpunkt kan smage bittert og brændt, og i det hele taget give din mad en uappetitlig smag. Vi anbefaler en god kokosolie som alternativ til din olivenolie. Den er fuld af de "gode" fedtsyrer og så har den er højt nok brændpunkt til, at kunne stege i. Derudover har vi en lækker økologisk solsikkeolie med ghee, som giver den gode smag fra både solsikke og smør.

Olie er også godt at bruge i salater som en dressing. Du kan blande noget sødt, surt og nogle smagsgivere sammen med olien, og få en dejlig vinagrette. Her kan du bruge olier som Oil of Life, Udos Choice eller Nyborggaard som indeholde store mængder "gode" fedtsyrer. Disse fedtsyrer er altså omega 3, 6 og/eller 9.

Olierne kan selvfølgelig også spises rent, som kosttilskud. Men sørg her for at følge anvisningerne, da den daglige dosis er vigtig at overholde.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os