Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Sødemidler

Sødemidler har altid været en essentiel del i madlavning, og især i bagning. Men mange flygter fra alm. hvidt sukker og over mod de mindre forarbejdede alternativer eller de helt sukkerfri alternativer.

Læs mere om vores udvalg, når vi guider gennem sødemidlernes verden lige her >>

Søde Sukker Alternativer

I en tid hvor forarbejdet hvidt sukker bliver set mere og mere ned på, tyr folk til alverdens alternativer. Vi prøver, at finde de mest spændende og velsmagende alternativer. Vi har både naturlige, sukkerfri og flydende alternativer.

Sukkerfrie Alternativer

Til dem der søger sukkerfrie alternativer til sukkerprodukter har vi en masse gode produkter, der med avanceret teknologi efterligner den "ægte" sukkersmag så godt som muligt. Produkterne indeholder et kunstigt sødemiddel som xylitol, erythritol (sukrin) eller det naturlige stevia. Stevia som sødemiddel forekommer naturligt i steviaplanten, det forarbejdede produkt er fri for kalorier og sukker og søder helt op til 250 gange så meget som almindeligt sukker.

Vores producenter som Sukrin og Natur Drogeriet producere forskellige sødemidler til forskellige formål. Sukrin er lavet til at efterligne sukkers smag og udseende. Gold, efterligner fx rørsukker i smag og udseende.

Naturlige sukkeralternativer

Natur Drogeriet specialiserer sig, selvfølgelig, i de naturlige alternativer. Birkesød og Stevia er alle brugt i flere af Natur Drogeriets sødemidler.

Honning og sirup er flydende sødemidler. Honning er altid naturligt, hvor sirup kan være både "kunstigt" sødet og naturligt. Manuka Honning er meget mere end et sødemiddel. Det har i mange, mange år været kendt for sine usædvanligt gode antibakterielle evner.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os