Hos Helsebixen ønsker vi at være en webbutik med det størst mulige sortiment, sammenholdt med at vi ønsker at give gratis fragt, giver det nogle udfordringer på en række varer hvor prisen per styk er lav og vægten er høj. Det koster os nemlig markant mere at behandle en tung ordre end en let ordre. Derfor har vi ved en meget lille del af vores særligt tunge eller uhåndterlige varer (såsom mel, frø, tunge glas, varer som går i stykker under fragt eller lign.) er vi nødt til at opkræve DKK ,- for håndtering. Der er derfor tale om et håndteringsgebyr og ikke en ekstra fragtomkostning.
Vi gør dette for at holde det simpelt for alle. Vi mener at det er fair at vi tilbyder alle varer, selv de tunge i vores sortiment. På de tunge varer, tager vi så et tung vare gebyr. Vi håber på din forståelse af dette, og at i støtter op om målet med et stort sortiment, da alternativet er at vi som en lang række af vores konkurrenter holder op med at sælge disse vare. Det ønsker vi ikke.
Vores mål er at gøre det så nemt og billigt for dig som muligt - men vi ønsker trods alt ikke at tabe penge.
Om produktet
Fødevare.
Kakaonibs er et godt alternativ til mørk chokolade, da smagen er lig med mørk chokolade.
Purevivas kakaonibs Pureviva kakaonibs kommer fra kakaofrugten, hvoraf vi får vores kakaobønner. Faktisk er kakaonibs soltørrede kakaobønner, blot i små og sprøde stykker.
Så i stedet for det rene, fine pulver vi normalt kender, så kan du nu købe disse fine, små økologiske kakaonibs fra Pureviva. Smagen er let bitter, da det er rå kakao, vi har med at gøre.
Derfor kan det anbefales, at bruge kakaonibs i bagværk eller sammen med andre madvarer for at få den optimale smag.
Opbevaring Opbevares tørt ved stuetemperatur og væk fra direkte sollys.
Pureviva Kakaonibs er oplagte til at bruge i såkaldte ”raw-retter”. Her bliver retterne ikke varmet højere end 40 grader. Raw retter har vundet mere og mere frem i de danske køkkener.
Selvfølgelig kan også sagtens bruge dine kakaonibs i den helt almindelig bagning, som de fleste af os kender. Du kan også bruge dem ovenpå morgenmaden for lidt ekstra smag.
Det er anbefalet at bruge op til 2 spsk. om dagen.
Kakaonibs kan bruges til mange ting. Kakaonibs er oplagte til at bruge i såkaldte ”raw-retter”. Her bliver retterne ikke varmet højere end 40 grader.
Men det betyder ikke, at du ikke kan bruge kakaonibs i den traditionelle bagning. De kan sagtens bruges som et alternativ til mørk chokolade. Du kan f.eks. bruge dem, når du bager kager (muffins, brownie, cookies m.m).
Du kan også sagtens bruge dine kakaonibs i din smoothie eller ovenpå din morgenmad. Det egner sig især rigtig godt til en hjemmelavet müsli.