Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Pureviva Fødevarer
Pureviva er 100% kompromisløse på kvalitet, og det afspejles tydeligt gennem hele deres sortiment. På denne side kan du finde Purevivas mange økologiske og veganske alternativer, der egner sig i hverdagskøkkenet. Find alt fra økologiske pulverblandinger til veganske nøddemix.

Læs mere om Pureviva lige her >>

Historien bag Pureviva

Pureviva er en dansk helseproducent som gennem de seneste år har gjort sig bemærkede på det danske helsemarked. Deres værdier kommer tydeligt i deres sortiment, hvor kvaliteten er i højsædet. Samtidig med at Pureviva er 100% kompromisløse, hvad angår kvaliteten, så har de et klart mål om at være blandt de billigste udbydere på markedet. Purevivas klare holdning er at sundhed ikke behøver at være dyrt, hvorfor man internt har valgt at spare på emballagedesign, for at kunne tilbyde en billigere pris på de enkelte produkter.

I dag råder Pureviva over et bredt sortiment, der strækker sig fra problemløsende kosttilskud til økologiske fødevarealternativer. En ting går igen gennem alle produkterne, der er ikke sparet på effektivitet, funktionalitet eller kvalitet.

Sundhed behøver ikke være dyrt

Pureviva lever med ideen om at det er uretfærdigt at det skal være dyrt at leve et sundt liv med. Derfor stræber Pureviva efter at udvikle produkter der rummer den gode kvalitet men til en billigere pris. Derfor har Pureviva valgt at skære ned på nogle af de faktorer som ikke spiller en rolle for den funktionelle kvalitet af produktet. Pureviva har b.la. valgt at spare på emballagedesignet, hvorfor mange af emballagerne er simple. Disse prioriteringer danner rammer for et yderst troværdigt, kvalitetsbevidst og ydmygt helsebrand.

Økologiske alternativer

Pureviva startede med at udvikle problemløsende kosttilskud, men har senere hen valgt at kigge ind i fødevareindustrien, hvor der er massere tiltag der kan forbedre sundheden i de danske hjem. Blandt andet har man udviklet økologiske alternativer, som kan anvendes i den daglige madlavning, og dermed inkluderes i hverdagskosten. Ydermere har samlet et sortiment af unikke snacks, som indeholder gode næringsstoffer og mineraler. Find alt fra økologiske pulverblandinger til veganske nøddemix.

Den sunde bagning

Er du en af dem, der elsker et godt stykke bagværk, eller nyder at bage med familien? Pureviva har udviklet en hel kollektion af økologiske og veganske ingredienser, som fungerer som perfekte alternativer i bagningen. Bring sundheden ind i bagningen og gør det hele lidt sjovere.

Værd at vide om Pureviva
  • Kompromisløs kvalitet
  • Erfaring og ekspertise for faget
  • Blandt de billigeste på det danske marked

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os