Hos Helsebixen ønsker vi at være en webbutik med det størst mulige sortiment, sammenholdt med at vi ønsker at give gratis fragt, giver det nogle udfordringer på en række varer hvor prisen per styk er lav og vægten er høj. Det koster os nemlig markant mere at behandle en tung ordre end en let ordre. Derfor har vi ved en meget lille del af vores særligt tunge eller uhåndterlige varer (såsom mel, frø, tunge glas, varer som går i stykker under fragt eller lign.) er vi nødt til at opkræve DKK ,- for håndtering. Der er derfor tale om et håndteringsgebyr og ikke en ekstra fragtomkostning.
Vi gør dette for at holde det simpelt for alle. Vi mener at det er fair at vi tilbyder alle varer, selv de tunge i vores sortiment. På de tunge varer, tager vi så et tung vare gebyr. Vi håber på din forståelse af dette, og at i støtter op om målet med et stort sortiment, da alternativet er at vi som en lang række af vores konkurrenter holder op med at sælge disse vare. Det ønsker vi ikke.
Vores mål er at gøre det så nemt og billigt for dig som muligt - men vi ønsker trods alt ikke at tabe penge.
Om produktet
Økologisk Kokosmel fra Pureviva
Kokosmel er det færdige resultat af kokoskød, der er blevet bagt og tørret ved en lav temperatur. Herefter bliver det malet til kokosmel.
Kokosmel har en skøn konsistens, som nemt kan supplere brugen af almindelig mel.
Det har en svag smag og duft af kokos, men ikke noget der overdøver de andre ingredienser. Selvom kokosmel har en luftig tekstur, så kan det godt klumpe lidt sammen og blive kompakt, når du bager med det. For at undgå det klumper, så kan du mase det med en gaffel og presse alt luft ud af det.
Opbevaring Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.
Indhold 250 gram
Sådan kan du anvende Pureviva Kokosmel
Kokosmel kan bruges i fællesskab sammen med andre meltyper. Det vil sige, at du kan skifte en del af de andre meltyper ud med kokosmel, dog ikke det hele.
Brugen af kokosmel er især populær i det søde køkken, hvor der bages muffins, kanelsnegle m.m.
Tip! Du skal som hovedregel bruge 2 dele kokosmel til 2 dele vand.
Du kan i princippet anvende kokosmel alle de steder du anvender normalt mel - og så alligevel ikke.
Så for at opnå det bedste resultat anbefales det at bruge det sammen med andre meltyper eller andre selvhævende ingredienser såsom æg.
Det kan også bruges til at jævne supper og saucer. Andre favoritter med kokosmel er cupcakes, muffins, kanelsnegle, cookies, pandekager, trøfler, brownies og brød med en tæt tekstur.
Som hovedregel skal du bruge 2 dele kokosmel til 2 dele vand.