Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Tørret frugt & bær

Tørret frugt og bær er velegnet og velsmagende både som snack, bagværk og som mellemmåltid. Tørret frugt og bær kan du frit spise med god samvittighed, bland dem med nødder for at opnå nye smagsoplevelser.

Du finder både tørret frugt og bær, eller tørrede bær tilsat lækker rå chokolade, bl.a fra producenter som superfruit, pureviva og the raw chocolate company.

Find tørret frugt & bær til at stille den søde sult lige her >>

Tørrede frugter og bær - Naturens egen snack

Frugter og bær smager fantastisk friske, men nogle gange har man lyst til at tørre disse. Herved intensiverer man smagen samtidigt med at frugten kan holde sig i længere tid. Tørrede bær og frugter indeholder naturlig sukker og de naturligt forekommende vitaminer og mineraler. Hvilket gør den til et sundere alternativ end vingummi, slik og chokolade. Men husk, at de stadig skal indtages med måde. Tænk på hvor meget du ville spise af frugten i dens oprindelige tilstand, og lad være at overstig dette.

Økologiske tørrede bær

Vi har tørrede bær i mange former, typer og størrelser. Bl.a. hele, pulveriserede eller overtrukket med "rå" kakao. Lyder dette lækkert? Så læs videre.

En af vores bestsellere er de populære gojibær. Små røde bær, fulde af antioxidanter. Vi har dem både som de er, eller overtrukket med lækker, mørk chokolade. Vi har også rosiner som er vendt i rå chokoladepulver som alternativ til chokoladerosiner.

Fra Pureviva har vi et væld af hele og pulveriserede frugter og bær. De hele bær og frugter kan bruges i bagning, som snack eller ovenpå din morgenmad. Den pulveriserde udgave kan ligeledes indgå i bagning, madlavning eller i en lækker superfood smoothie.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os