Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Snack bars

Har du brug et alternativ til eftermiddagskagen eller chokoladebaren? Så se vores udvalg af lækre naturlige snackbarer. Du kan læse mere om barerne lige her >>

Snack-barer til den lille sult

Snackbarer er den perfekte alt-i-en løsning til dig, når du har brug for at stabilisere dit blodsukker mellem måltider. Et lavt blodsukker kan betyde ineffektiv indsats på arbejde eller i skolen. Barene er også gode at have med, til en dag med fysisk aktivitet, som en hjælp til at holde energiniveauet højt.

Barene fra RawBite er såkaldt "raw food", hvilket betyder at ingredienser i baren er uforarbejdede. Desuden er der heller ikke tilsat noget sukker, mælkeprodukter, gluten og soja. Det er 100% frugt og nødder, som giver dig et energiboost.

MÄT er et andet mærke som laver lækre barer. Sofie Bentzen er medskaber af baren, og hun står bag den populære blog Healthjunkie.dk. Barene er selvfølgelig økologiske, glutenfrie og velsmagende.

Billige snackbarer

Vores udvalg af populære barer, som oven i købet ikke er fulde af sukker og andre mindre sunde ting, kan man ofte få vareprøver på. Så kan du smage dem inden du bestiller flere.

Når du finde din yndlingsbar, har vi også de billigste priser. Du kan på nogle barer få en mængde rabat på helt op til 25%.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os