Hos Helsebixen ønsker vi at være en webbutik med det størst mulige sortiment, sammenholdt med at vi ønsker at give gratis fragt, giver det nogle udfordringer på en række varer hvor prisen per styk er lav og vægten er høj. Det koster os nemlig markant mere at behandle en tung ordre end en let ordre. Derfor har vi ved en meget lille del af vores særligt tunge eller uhåndterlige varer (såsom mel, frø, tunge glas, varer som går i stykker under fragt eller lign.) er vi nødt til at opkræve DKK ,- for håndtering. Der er derfor tale om et håndteringsgebyr og ikke en ekstra fragtomkostning.
Vi gør dette for at holde det simpelt for alle. Vi mener at det er fair at vi tilbyder alle varer, selv de tunge i vores sortiment. På de tunge varer, tager vi så et tung vare gebyr. Vi håber på din forståelse af dette, og at i støtter op om målet med et stort sortiment, da alternativet er at vi som en lang række af vores konkurrenter holder op med at sælge disse vare. Det ønsker vi ikke.
Vores mål er at gøre det så nemt og billigt for dig som muligt - men vi ønsker trods alt ikke at tabe penge.
Om produktet
Pureviva Økologiske Inca Bær
Inca bær stammer fra Sydamerika. Inca bærrene har mange navne, såsom Physallias og Golden Berries. Man faktisk kommer navnet fra det latinske navn Physalis Peruviana. Grunden til, at bærrene så har fået tildelt navnet Inca er fordi de stammer helt tilbage fra inka-indianernes levetid.
Bærrene vokser på en planter i mange af de tropiske lande, Amazonasområdet heriblandt. Bærrene har gullig/orange farve, som er dækket af et tyndt lag blade.
Pureviva's økologiske Inca bær er økologisk dyrket i Sydamerika tæt på Andes. De er tørrede og farven er en anelse lysere end den vi kender fra rosiner.
Opbevaring Opbevares tørt ved stuetemperatur og væk fra direkte sollys.
Indhold 250 gram
Sådan kan du anvende Pureviva Inca Bær
Bærrene har en sødelig, til let bitter smag. Du kan bruge dem som du lyster i køkkenet. Det kommer meget an på, hvilken smag du gerne vil have frem. De kan med lethed bruges ovenpå morgenmaden, bruges i müslibarer m.m.
Inca bær fra Pureviva har en bitter-sød smag og kan derfor bruges på forskellige måder. Du kan såmænd spise dem som et alternativ til slik, men du kan også bruge dem i smoothies, desserter, eller blande det i din hjemmelavet müsli. Du kan også bare bruge dem som topping på din morgenmad eller som tilbehør til salater.