Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Manuka Honning

Manuka honning er kendetegnet ved det høje indhold af MGO (Methylglyoxal), der dannes naturligt i blomster fra Manuka buksen i New Zealand. Det har en særdeles effektiv antibakteriel virkning mod flere forskellige ting. Manuka honningen er bl.a. effektiv i forbindelse med sår og rifter, akne, ømt tandkød og ondt i halsen.

Læs mere om Manuka honning lige her >>

Hvad er Manuka honning

Manuka honning er en særlig type honning, der stammer fra Manuka buske som vokser i New Zealand. Honningen findes dog også andre steder i verden, bl.a. Australien. Manuka honning er beriget med et højt indhold af MGO (Methylglyoxal). Honningen er faktisk den eneste naturlige fødevare som indeholder MGO, som dannes naturligt i nektaren fra manuka buskens blomster.

Manuka honningen har en effektiv antibakteriel egenskab på grund af det høje indhold af MGO, hvilket også er det som adskiller manuka honning fra almindelig honning.

Manuka honning virkning

Manuka honning er særlig populær på grund af dens gode antibakterielle egenskaber og har vist sig at være gavnlig i forbindelse med flere forskellige problemer. Manuka honning bidrager til:
  • Hurtigere heling af sår og rifter
  • Effektiv sårpleje
  • Bekæmper halsbetændelse og forkølelse
  • Effektiv virkning mod uren hud
  • Virker helende og beroligende på eksem
  • Lindrende virkning på ømt tandkød
  • Bekæmper dårlige bakterier
Det anbefales at du vælger en Manuka honning med et MGO indhold på over 400, hvis du ønsker en god antibakteriel virkning. Jo højere MGO der i honningen, jo mere antibakteriel er den.

Sådan bruger du Manuka honning

Manuka honning kan bruges på et hav af forskellige måder. Du kan med fordel blande lidt honning i en kop varm te, da denne type honning ikke mister den antibakterielle virkning ved opvarming, som den almindelig honning gør. Manuka honning fungere også godt i smoothies og kager, på brødet eller bare direkte fra glasset - du kan bruge det ligesom du har lyst tl.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os