Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Dr. Hauschka Intensivkur 05 Overgangsalderen (40 ml)
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka Intensivkur 05 Overgangsalderen - 40 ml

Varenummer:5443
Spar 20%

469,95 kr

Spar 25%

499,00 kr

Pris nu: 374,00 kr 374

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Intensiv kur til ansigtet, som er et super effektivt supplement til din normale basispleje. Kuren fungerer som en normaliserende impuls til hud, der er kommet ud af balance. Denne kur er særligt velegnet til kvinder i overgangsalderen, da den balancerer hormonelle forandringer i huden. Rubin, sølvholdigt argentit, kyskhedstræ, sølvlys, naturlig saltlage og rosenvand beroliger og styrker huden.

  Værd at vide om produktet

  • Anvendes til moden hud med rødme og pigmenteringsproblemer og til personer i overgangsalderen

  • Dermatologisk testet på sensitiv hud

  • Dr. Hauschka er certificeret med det internationale kvalitetsstempel for ægte naturkosmetik og økologisk kosmetik "NATRUE"

  • Dr. Hauschka produkter er aldrig testet på dyr  Link til Producent: Dr. Hauschka

Ingredienser

 • Water (Aqua)Rosa Damascena Flower Water, Maris Sal, Parfum, Citronellol, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Tilia Cordata/Platyphyllos Flower Extract, Vitex Agnus Castus Extract, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Ruby Powder, Argentite, Alcohol, Lactose

Dosering

 • Hudcellerne fornyer sig inden for et tidsrum på 28 dage. For at understøtte hudens egen fornyelsesproces, bør kuren bruges som en 28-dags kur i stedet for din styrkende basispleje. Kom fire til fem sprøjt på ansigtet hver morgen og aften, når du er færdig med at rense huden. Massér herefter kuren let ind med hænderne. Indholdet i flasken svarer til én kur.

Se lignende produkterVaren tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader